torsdag den 15. juli 2010

Team TT i fuld sommer-ornat


At stable 3 x Sommersalg på benene er ikke noget at spøge med, og det kunne slet ikke lade sig gøre uden hjælp fra marketingsassistenten, hjælpepigerne og hjælpedrengen.

De er en uvurderlig hjælp, når der skal stilles telt op, køres adskillige bilfulde udstyr, porcelæns-kasser og masser af puder, tasker mm.til Helgenæs og ikke mindst  når der skal stilles op i haven. Heldigvis har vi alle vore spidskompetencer og chefen sætter stor pris på at begge hjælpepiger er indehavere af  en meget smuk og letlæselig håndskrift, at hjælpepige 1 er en gudsbenådet opstiller med flair for både farver og festlige kombinationer, at hjælpedrengen er Danmarksmester i kørsel med sækkevogn for 6-årige, at hjælpepige 2 er den sikre, venlige og kompetente bogholder og at marketingsassistenten er en topkvalificeret trendspotter, indpisker og listeforfatter.

I lørdags var en af de sjældne lejligheder, hvor vi alle var samlede, så vi benyttede os af lejligheden til at få taget et længe ønsket gruppebillede. Hjælpepigerne har vi stående til højre i billedet, marketingsassistenten og hjælpedrengen til venstre og chefen selv - i lettere opløst tilstand - står i midten.

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Skønt billede :-)

unikarina sagde ...

Skønt team - dejligt at manhar hver sine spidskompetancer - som får det hele til at gå op i en højere enhed. Håber I får et godt salg...

Margith sagde ...

I ser glade ud :-) godt med et team.

Tulipaner og tomater... sagde ...

Hvis der er nogen, der tror, man kan have et en-mands-firma ene mand, så kan jeg hilse og sige at det er dælme svært. Uden mit hjælpe-team gik det bare slet ikke, og heldigvis har vi det også rigtig sjovt, når vi er på banen sammen.