torsdag den 15. juli 2010

Team TT i fuld sommer-ornat


At stable 3 x Sommersalg på benene er ikke noget at spøge med, og det kunne slet ikke lade sig gøre uden hjælp fra marketingsassistenten, hjælpepigerne og hjælpedrengen.

De er en uvurderlig hjælp, når der skal stilles telt op, køres adskillige bilfulde udstyr, porcelæns-kasser og masser af puder, tasker mm.til Helgenæs og ikke mindst  når der skal stilles op i haven. Heldigvis har vi alle vore spidskompetencer og chefen sætter stor pris på at begge hjælpepiger er indehavere af  en meget smuk og letlæselig håndskrift, at hjælpepige 1 er en gudsbenådet opstiller med flair for både farver og festlige kombinationer, at hjælpedrengen er Danmarksmester i kørsel med sækkevogn for 6-årige, at hjælpepige 2 er den sikre, venlige og kompetente bogholder og at marketingsassistenten er en topkvalificeret trendspotter, indpisker og listeforfatter.

I lørdags var en af de sjældne lejligheder, hvor vi alle var samlede, så vi benyttede os af lejligheden til at få taget et længe ønsket gruppebillede. Hjælpepigerne har vi stående til højre i billedet, marketingsassistenten og hjælpedrengen til venstre og chefen selv - i lettere opløst tilstand - står i midten.

5 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Skønt billede :-)

unikarina sagde ...

Skønt team - dejligt at manhar hver sine spidskompetancer - som får det hele til at gå op i en højere enhed. Håber I får et godt salg...

Margith sagde ...

I ser glade ud :-) godt med et team.

Tulipaner og tomater... sagde ...

Hvis der er nogen, der tror, man kan have et en-mands-firma ene mand, så kan jeg hilse og sige at det er dælme svært. Uden mit hjælpe-team gik det bare slet ikke, og heldigvis har vi det også rigtig sjovt, når vi er på banen sammen.

obat wasir herbal sagde ...

Suwun pisan booss... Artikele apik tenan he..!!
nderek langkung kula badhe sebar kabar obat kangge ngobati wasir, kula gadah obat ingkang ampuh lan aman kangge njenengan sedoyo. Monggo dipun tumbas nopo dipun tulung sebaraken njih. Matur suwun.Obat Herbal niki sampun terdaftar teng BPOM, Kangge informasi lewih lengkape monggo hubungi mawon 0821-3454-7772 utawi Pin BB 7EB05AAB.
cara menghilangkan ambeien alami
cara mengobati ambeien paling ampuh
cara mengobati ambeien dengan alami
cara menyembuhkan ambeien berdarah
cara mengobati ambeien bagi orang hamil
cara cepat mengobati ambeien
cara menyembuhkan bengkak ambeien
cara menghilangkan benjolan ambeien
cara mengobati ambeien ibu hamil
bagaimana cara mengobati ambeien
cara menyembuhkan ambeien dengan cepat
cara mengobati penyakit ambeien tanpa operasi
cara mengobati ambeien parah
cara mengobati wasir pada ibu setelah melahirkan
cara menyembuhkan ambeien pada saat hamil
cara mengatasi wasir yang berdarah
cara mengobati ambeien atau wasir
cara mengatasi ambeien bagi ibu hamil
cara menghilangkan ambeien atau wasir
cara mengobati ambeyen bagi ibu menyusui
cara mengobati ambeien pada ibu hamil
cara mengobati ambeyen bengkak