mandag den 27. juni 2011

Sortering under søndagssol


Inden Sommersalget skal der sorteres porcelæn, og det gøres bedst under åben, solbeskinnet himmel.
Derfor blev søndagen tilbragt på Helgenæs med at gå vinterens indkøb igennem og få dem sorteret, pakket ind og lagt i de "rigtige" kasser.

Der blev ih-et og åh-et og marketingsassistenten gjorde flittige notater til fikse Sommersalgs-opstillinger.

Nu er vi på forkant, og det ved vi af erfaring, at vi er nødt til at være, for især på første Sommersalgsdag har vi travlt.
Så når vi pakker det hele ud igen - alvorligt tidligt på dagen d. 16.7. - , så ved vi, hvad der ligger i kasserne og hvor det skal hen.

... og mens mødrene sled i det, var der fætter-hygge for alle pengene først på græsplænen og senere i sofaen.
Se, det var en dejlig søndag  :-)

3 kommentarer:

Wilhelmine sagde ...

Hei, først vil jeg si at jeg bare liker bloggen din så godt. Så over til det viktige...jeg ser at du har de asjetter jeg så veldig gjerne ønsker meg, jeg husker dem fra min barndom og har vært på jakt etter dem lenge...de blå, dype, med hvite blomster på...det skader jo ikke å spørre...jeg har så veldig lyst til å kjøpe dem av deg, hvis du kan sende dem til Norge og evt hvor mye skal de da med frakt koste...jeg har jaktet på dem en god stund og hadde blitt så glad...ha en fin uke videre...bloggklemmer fra Wilhelmine i Norge;))

Helle D sagde ...

Åh Hanne - det er helt forfærdeligt - min planlagte sommerhustur i Vrinners fra lørdag til lørdag er nu (pga arbejde) blevet rykket fra fredag til fredag (og ja det er fredagen FØR sommersalget, jeg skal hjem!) - så DESVÆRRE kan jeg ikke komme forbi alligevel - det er SÅ ærgerligt for en Tulipaner og Tomater fan!! Havde virkelig GLÆDET mig! Du har ikke butik på adressen, som er åben i hverdagene vel, som man kan cykle forbi? Hav et rigtig godt sommersalg!!! Hej fra Helle D

Hanne ... sagde ...

Velkommen til, Wilhelmine. Desværre må jeg skuffe dig, for jeg sælger kun porcelæn på Sommersalget, men åh, hvor jeg håber du finder de små skåle et eller andet sted, SNART :-)

Nej, ved du nu hvad Helle, det går da ikke! Det nærmeste du kan komme mine bløde ting inden Sommersalget, er hvis du lægger vejen ind forbi Kunsthaandværket i Ebeltoft, som har et udvalg med Tulipaner og tomater-sager :-)