søndag den 17. juli 2011

Sommersalg i billeder.
Så fik jeg styr på uploadningen og iler med at viderebringe en buket billeder fra Sommersalget.

Vores kunder har hjemført en ikke uanseelig bunke porcelæn og småpigerne gjorde et godt indhug i hårelastikkerne med knapper på.

Kaffen var virkelig, virkelig god og der var rigtig cafestemning med munter snak ved bordene.

Marketingsassistenten befinder sig i Kroatien, hvilket nødvendiggjorde at chefen måtte til sms-tasterne  adskillige gange i løbet af dagen, for at rapportere.

Vi glæder os til på onsdag og håber, at Vorherre er vejrmæssigt velvilligt indstillet.
Det vil især det hårdtprøvede telt sætte pris på :-)


5 kommentarer:

unikarina sagde ...

Det var simpelhen så hyggeligt. Vejret var skønt, smukke tekstiler og fristende lopper. Lækker the fra den skønne café og super dejligt selskab. Hvad mere kan man ønske sig? Jo lige at den smukke gyngestol kunne være i bilen, så man ikke skal gå og vente på den :o) Den er godkendt herhjemme og den smukke taske er også et hit! Endnu en gang af hjertet tak..

Pernille sagde ...

Det ser mere end skønt ud :)

lis sagde ...

Hvor ser det godt og hyggeligt ud, og det bliver garanteret også godt vejr på onsdag til en endnu en sjov sommersalgsdag. Hjælpedrengen glæder sig til at træde til på sidste dag d. 27.juli

Helle D sagde ...

Hej Hanne
Silende regn på Helgenæs både fredag og søndag - hvor heldig har man lov at være lørdag?! SUPER vejr og super skønne ting! Ærgerligt dog, at det var gået min næse forbi, hvornår kaffen blev serveret og at du ikke fik brug for girafferne, som jeg havde glædet mig til at lure...hi hi. Glæder mig til en ny taske...du hører nærmere..

Hanne ... sagde ...

I lige måde, unikarina. Stolen står og venter til du kommer forbi:-)

Tak Pernille, det var også super-dejligt, især fordi vi fik sommervejr af bedste skuffe.

Vi ligger i skrappe forhandlinger med vejrguderne Lis, og håber de går succesfuldt igennem - og jeg glæder mig også til hjælpedrengen er på banen d. 27. :-)

Girafferne må gerne stå totalt urørte for min skyld, Helle D, og du siger bare til med den nye taske.