lørdag den 3. maj 2014

Sidegevinster
Onde tunger vil hævde, at syrummet er blevet til habitternes kirkegård og lidt er der vel om det,  for jeg klipper habitter i stykker for fulde gardiner - og jeg nyder det.
Jeg får fingre i så dejlige materialer, jeg suger små detaljer og sytricks til mig og nu kan jeg fx genkende en Bäumler-jakke på dens inderlomme! Jamen, er det ikke mageløst ?

I går fandt jeg i en inderlomme en lille samling billetter fra det aarhusianske kulturliv i begyndelsen af 90´erne, og sad jeg der og tænkte Guud, ja, det var sådan billetterne til Musikhuset så ud den gang.
En anden jakkes brystlomme var udstyret med det hvide lommetørklæde med monogram på, og hvem mon har lavet det, og hvem mon gik med den jakke?
En helt tredje var åbenlyst blevet solgt af Adler i Århus og det mærke kommer inden længe til at sidde på den taske, som jakken nu er blevet lavet om til.
... men det sjoveste er altså mærket fra Ing. Erik Ørndrups jakke fra oktober 1975, som jeg desværre først opdagede, efter jeg og min viltre saks havde været i gang, så det derfor er blevet barberet lidt. Det vidner altså om et helt andet forhold til det tøj man gik i, end det de fleste af os har i dag - og det fortæller også om en stolthed ved at kunne sit håndværk og turde vise det.

Jeg er så tilpas med mit nye habit-liv :-)

2 kommentarer:

Pernille sagde ...

Sikke skatte at finde i sådan en håndfuld gamle inderlommer :)

Hanne ... sagde ...

Det er så sjovt, Pernille.