søndag den 24. februar 2008

Småting


Det er laaang tid siden, der var en baby her i huset, faktisk 14 år siden og han havde bestemt ikke huer på som den på billedet !

Men nu er der kommet en lille Thea i familien og så kribler det i fingrene for at lave lidt pige-sødt, for piger hænger ikke på træerne i vores familie.

Jeg fandt et gammelt hue-mønster, som jeg rettede lidt til, en yndig lyserød dug med blomsteranker og masser af huller, lidt fløjlsbånd og et par hvide blomsterknapper og vupti var denne bedårende sag klar til at holde forårsvinden væk fra de sarte ører. Heldigvis har jeg masser af både bånd og broderede duge, for jeg har allerede fået bestilling på et par huer mere. Måske skulle jeg lave et par stykker i rå retro-stil også ! Der kommer helt sikkert et lille lager med på sommersalget og nogle stykker ind på TT´s hjemmeside, så de kan komme til at smykke adskillige små-pige-hoveder, når det bli´r rigtigt forår.

Dugen med de fine broderier på stammer fra vinterferiens tur til Odense, hvor den kom hjem sammen med adskillige andre duge, klokkestrenge, kopper mm.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Hanne. Jeg drømmer altid om sommer og sol, når jeg ser på TT´s hjemmeside. Tak for inspirationerne ;-)

lis sagde ...

Hej Hanne,

Hvornår regner du med at holde sommersalg i år?
Vi ser altid frem til de fantastiske 3 dage på Helgenæs.

HanneC sagde ...

Vi regner med at sommersalget igen kommer til at foregå i uge 28,29 og 30. I år er det 5. gang vi fylder haven på Asgilhøjevej 59 i Kongsgårde på Helgenæs, så vi glæder os ekstra meget til at åbne havelågen onsdagene i de 3 højsommeruger. Kom endelig og kik eller få en forsmag på www.tuliapnerogtomater.dk

HanneC sagde ...

Ja det er jo selvfølgelig: www.tulipanerogtomater.dk