søndag den 28. september 2008

Min far er en haj....


.. til at snedkere, hvilket alle i familien nyder godt af.

Man ringer til ham og siger:" Far jeg har en opgave til dig" og i dette tilfælde drejede det sig om en hylde-rende til at opbevare alle mine ruller kantebånd i.

Et par uger senere blev den leveret her med skruer, spændskiver og hele moletjavsen. Den er, lige som jeg ønskede mig, nemlig med lidt lavere forkant, så det er nemt at rulle kantebåndet af, uden at skulle have rullerne ud af hylde-renden

Nu skal den så bare hænges op over symaskinen og så er den klar til brug og den er selvfølgelig lavet af genbrugstræ :-)

Næste projekt er en briks, som er lavet på mål, så den passer helt perfekt, til det hjørne den skal stå i.

8 kommentarer:

Mette sagde ...

Den bliver du glad for! Dejlig med en far til den slags særlige opgaver. God søndag, Hanne.

HanneC sagde ...

Mange tak, Mette i lige måde :-)

et cetera sagde ...

Genialt, Hanne - intet mindre! - og selvfølgelig i det hele taget skønt med sådan en far der kan snedkere efter mål - det var vi mange der godt kunne bruge ;-)

HanneC sagde ...

Du kan tro han er i høj kurs, etcetera, ikke mindst hos børnebørnene !

Djohanne sagde ...

Jeg er også så heldig at være udstyret med en pragtfuld træmand af en far.
Klippebord i perfekt højde, hylder til alt det løse og skønne brede reoler i mit værksted. Næste projekt er en lille overdækket veranda foran værkstedet. Jeg glæder mig.

HanneC sagde ...

Vi er så heldige, djohanne, så heldige.
Jeg skal have ham booket her i efterårsferien til at lave briksen :-)

Astrid sagde ...

Nej, hvor er den fin! Og hvor er det en god ting. Min kæreste kan bruges på samme måde, han har også hænderne skruet rigtigt på, så lige pt. er jeg mere misundelig over de dejlige store ruller bånd, du har... :)

HanneC sagde ...

Astrid, de store ruller bånd er dels købt i Stof og stil og dels på loppemarkeder, men langt de fleste er købt en gros... en af glæderne ved at være momsregistreret:-)