lørdag den 13. december 2008

Libertybuks


Der er blevet ryddet op, siddet i sofa og i det hele taget har her været meget roligt efter julemarkedet, men nu er jeg på banen igen.

Altså det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er vild med Libertys Tana Lawn, den fine, tynde kammerdug med den store holdbarhed og nu har jeg også syet bukser af det stof.

Nogle kalder dem yoga-bukser, fordi de er så dejlig løse og lette, andre bare Liberty-bukser, men uanset hvilket navn man giver dem, er de super-dejlige at have på.

Billedet er taget en kold dag, med rim på tage og træer - eller græs og tørresnor - og sådan et vejr, er de nok trods alt for tynde til. Men i sofaen, med te i koppen og et strikketøj i hænderne er de perfekte.

Der ligger flere par på hjemmesiden :-)

5 kommentarer:

Ulla V. sagde ...

Sikke et dejligt par bukser du har syet. Jeg kan levende forestille mig, at de vil være perfekte til en hyggelig stund i sofaen - eller en dejlig forårsdag.

Det er et smukt mønster du har valgt og jeg forstår godt, at du sværmer for Tana Lawn. Uha, hvor er der bare mange fantastiske mønstre og farver!

Min datter holder også meget af yogabukser. Jeg har planer om at lave dem i rødt små blomstret Marimekko - det vil Anne-Sophie så gerne.....

God lørdag aften.

lis sagde ...

Nøøøj hvor er de fine, sådan nogle ønsker jeg mig til jul!!

Mette sagde ...

Jeg forstår godt, at du sværmer for Tana Lawn. Jeg har netop fundet et mønster frem til sådan et par afslappende bukser, men skal lige finde det rigtige stof. God weekend, Hanne.

Djohanne sagde ...

Hvor er de bare super flotte.
Jeg har 3 par liggende halvfærdige, gik lidt død på afslutningen foroven, kan de godt holdes oppe bare med bindebåndet, eller er der også elastik i dine.

HanneC sagde ...

Det lyder som en god ide med en festlige marimekko-blomst til et par yoga-bukser, Ulla.

Så må vi dælme håbe du får et par Lis ;-)

Tyndt, lækkert stof som falder blødt kan anbefales, Mette.

Kun bindebånd i mine, men elstik kan sikkert også bruges.