torsdag den 18. december 2008

The return of the Gangsternisse


Han har været væk - fuldstæn-dig væk og hans fravær sidste jul gjorde, at hele familien livligt diskuterede, HVEM der egentlig havde fået ham overdraget, HVEM der egentlig skulle passe på ham og sørge for, at han ikke rodede sig ud i noget snavs.

- og så i går, da kasserne kom op fra kælderen og juletingene een for een dukkede op fra dybet, lå kassen med påskriften GANGSTERNISSEN lige der midt i det hele.

Jeg ringede omgående til min gamle mor, for at fortælle, at han var dukket op og nu igen kunne indtage sin faste plads i vindueskarmen.

Han er så vidt vides den eneste gangsternisse i Danmark og han var oprindeligt dømt til aldrig at blive nisse. Men den friske keramiker, som sad der og ærgrede sig over, at hans øjne var blevet nogle udflydende klatter, lavede rask hans øjne om til en gangstermaske.

Kort tid efter kom min mor ind i butikken for at købe sit årlige lager af nisser. Hun faldt omgående for ham, døbte ham Gangsternissen og tog ham med hjem til resten af flokken.

Hvor han var sidste jul og hvad han lavede, ved kun han selv.... er der mon nogen, der har hørt rygter om opgør i gangsternisse-kredse ved juletid 07?

Nissefamilie er atter samlet og står i vindueskarmen sammen med et udvalg af min fars fine paddehatte og der bli´r de stående til hellig tre konger!

5 kommentarer:

Irene sagde ...

Cool gangsternisse :-)

Anonym sagde ...

godt han ikke var blevet helt væk
:-)

HanneC sagde ...

Nemlig -Iren og anne ;-)

Ella sagde ...

Gangsta nisse, nå nej det er vist noget andet. - Jeg ønsker mig også en gangsternisse - skæve nisser er meget velkomne her på matriklen :-)

HanneC sagde ...

Hvis jeg ser en, Ella, er han din :-)