torsdag den 3. december 2009

Vi glæder os...
...til vores eget lille, men udsøgte julemarked på Risskov bibliotek, i Århus.

Beslutningen om at lave dette julemarked blev taget sent og hurtigt, og vi burde jo være gamle og kloge nok til at vide, at det tager tid at arrangere sådan en lille sag. Men nu er vi klar med plakaten, og jeg synes den rammer vores julemarkeds-stil fuldstændig.

VI er i denne sammenhæng dels Irene, som kommer med sine skønne, bløde strikkede sager i udsøgt kvalitet, "Pigerne" som kommer med hele udtrækket af spænder, knapper, armbånd, brocher mm og Tulipaner og tomater, som møder op med de bløde sager og lidt retro-juledims. Derudover er der og så en håndfuld andre sejge udstillere, som stiller op med tøj, fede hæklede sager, pileflet, billeder mm., men de har desværre ikke blogs eller hjemmesider.

Inden da skal Tulipaner og tomater lige ud i den store verden - igen -, for om lidt kører jeg ud og stiller op på Jul på Løndal. Spændt, er mildt sagt, det vi er, for hvem kommer, passer vi ind osv osv. men sjovt , det bli´r det uden tvivl.

5 kommentarer:

et cetera sagde ...

Dét gad jeg godt, hvis jeg ikke lige havde et hus der (forhåbentlig) skal "på plads" ... - og så synes jeg jo at det er genialt at det er på et bibliotek :-)

HanneC sagde ...

Åh gid, du gad, etcetera :-) Risskov Bibliotek "har" en bygning som bla. huser lokalhistorisk samling og der er i den bygning vi slår os løs... og vi har lagt os i slipstrømmen af bibliotekets åbningstider :-)

Losarinas mor sagde ...

Åh, hvor ser den plakat indbydende ud :-)

Lene sagde ...

Hvor skal du være på Løndal? :-)

HanneC sagde ...

Tak, Losarinas mor.

Vi står ovre i laden, Lene, hvor ville det vær ehyggeligt hvis du kikker forbi :-)