onsdag den 24. november 2010

Hold da op

For længe siden bad Anne mig om at vise mine bedste genbrugs-kup.
Det viste sig at være både let og nemt, for de fleste af mine genbrugskup bli´r enten solgt videre på Sommersalget eller klippet fra hinanden og brugt på ny.
Men mandag aften blev jeg klar over, at jeg havde et rigtig godt kup i huset. Sådan et som man næsten ikke tror, man kan gøre længere, nu hvor alle ved alt om arkitekttegnede møbler... næsten alle :-)


Stolen her har jeg 5 stk mere stående af i garagen, og jeg købte dem direkte af traileren ovre ved naboen for 1½ år siden. Jeg var ikke i tvivl om, at det var kvalitet jeg stod med, for stolene er af eg, har smukke tapninger og er gennemarbejdede som gode ting nu er det.
Bunden i vejret på dem, men ingen stempler - pyt tænkte konen, jeg kan li´dem, og det er det vigtigste.

Mandag aften kikkede en kollega og jeg så Bruun Rasmussen auktioner igennem, fordi hun var på jagt efter en ny stol - og pludselig så jeg 6 stole, som til forveksling lignede mine. Der stod, at det var Wegner-stole, nærmere bestemt den model der hedder CH 30.

Nåeh, tænkte konen kan det nu passe, men efter at nettet er blevet trawlet igennem og jeg endda har været en tur forbi Bruun Rasmussen i Århus er der ikke længere tvivl.

Så, som ved et trylleslag er jeg nu ejer af 6 stk Wegner-stole købt for næsten ingenting - endda af det ægtepar, som havde købt dem da de blev gift og som nu skilte sig af med dem, fordi de flyttede til en mindre bolig. Jeg ER kommet mig over, at der også lå et rundt bord, som passede til stolene i traileren og håber på at det har givet en god skilling i Naboens kasse.

6 kommentarer:

Anne sagde ...

Mand åh mand for et genbrugskup, Hanne!

De er smukke, vidunderlige, og det havde de også været uden Wegner navnet, men det sætter ligesom prikken over i'et.

Og ja, lad os håbe, at de der fik bordet er glade for det :-)

sidsel sagde ...

jeg kan derimod på ingen måde tåle at høre sådan nogle historier - tænk hvis bordet er blevet brændt eller tapeseret! men ihh de er fine de der 6 stole uden bord :) Kender en der fandt en Svanen til 100 kr. i en genbrugsbutik!

lis sagde ...

Ja det er da et fund, - og meget anvendelige til foto-sessions med puder fra TT
Og en af mine tidligere kollegaer fandt Ægget i let patiana-slidt cognagfarvet skind til også 100,- på et spejder-loppemarked i Mørke.
Til gengæld må jeg personligt, på 18. år så høre for, at jeg ikke orkede at slæbe en sort Poul Kjærholm læder-sofa hjem fra et loppemarked i Ry, fordi jeg var gravid, havde lidt ondt i ryggen og skulle kaste op :-)

Lone sagde ...

jamen Hanne..

Hvorfor står de så ikke inde i stuen......

De er så flotte..

Og hende Lis... Pjat.. lidt ondt i ryggen og kvalme.. Hvad betyder det når der er kram på loppen..
hahhahahah stakkel...

Lone

Kristina sagde ...

Hvor er de flotte, og hvor er du heldig! Ærgerligt du ikke fik bordet med.

Jeg er så heldig at have arvet én stol præcis magen til, og det er mit yndlingsmøbel!

Mvh
Kristina

Hanne ... sagde ...

Wegner eller ej - jeg er vældig glad for stolen, Anne.

Åhhh, Sidsel rædsels-scenariet med en tapetseing af det runde bord havde jeg slet ikke set for mig men lad os endelig håbe det har fået et godt liv - og en Svanen til 100,- kr DET er dælme godt gået!

Jamen, hvad tænkte du da på Lis, da du lod de PK-sofa stå? TT vil helt sikkert tage bunker af billeder med de dejlige stole på, vær sikker på det - og en Ægget for 100,- kr DET er dælme godt gået!

Ved du havd Lone, så snart vi igen kan komme i garagen, så bliver stolene gravet frem, gjort grundigt rene og SÅ kommer de op i stuen :-)

Jeg må lære at leve med at bordet nu bor et andet sted Kristina :-)