lørdag den 11. december 2010

I Yvonnes ånd


For ca 12 år siden dristede mig til at skrive Til Katrine fra Bagermester Harepus på hendes julegave Hun var grundigt overrasket, men fandt med moderens hjælp ud af, at hun skulle gætte på, hvad Bagermester Harepus mon havde lagt i gaven. Det var pudsigt nok et kage-bagesæt med forklæde til!
Succesen med Gæt-hvvd-der-er-i-pakken-afsenderen gjorde, at alle de julegaver der går ud af huset her, nu har en  afsenderen, der giver et hint, om det der i pakken.
Min svoger har fx fået gaver fra både Hammerthor, Bjørn Borg og JBS og de har altid gjort lykke, thi svogeren sværger til boxershorts a la Tulipaner og tomater.

I år kommer der til at stå Fra Yvonne på en af gaverne, for hvis ikke denne 6-kantede, cremefarvede solbriller m sort kontrastkant er som taget ud af Yvonnes garderobe, ja så ved jeg virkelig ikke, hvor den stammer fra.
Stoffet under brillen har jeg lige hentet nede ved Sune og der er flere meter af det, så hvem ved, måske skal der sys 18-års fødselsdagskjole af det til sommer ;-)

Brillen lå og ventede på mig i Sædding Genbrug, og jeg var i den syvende himmel, da jeg så den, for den glade modtager har ledt højt og lavt efter en rigtig retrosolbrille. Åhh, som jeg glæder mig til at høre reaktionen:-)

7 kommentarer:

Margith sagde ...

Rigtig fin brille :-) men stoffet er heller ikke dårligt, ret flot faktisk.

Groovymama sagde ...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRRRRRHHHHH - Jeg er grøn af misundelse....de er simpelthen uimodståeligt fede, de briller....og stoffet lige så. Nu må jeg altså snart sparke Skodaen til Brædstrup!!! (Har han monstro lukket op til jul?)

Kram

Hanne ... sagde ...

Altså e ter brillen, men stoffet er rigtigt, rigtig flot og ubrugt, Margith.

Jamen jeg er så enig, Groovymama. Sune har åbent igen d.26.12 og så lukker han et par måneder mans han suger varme til sig i Goa :-)

lis sagde ...

Jeg tror at modtageren vil tage meget vel imod den fikse brille, kan næsten ikke vente med at se den taget i brug også

Hanne ... sagde ...

Jeg tror der er en fotosession under opsejling, Lis.

Sidsel sagde ...

De briller er COOL!!! Fedt fund. Skulle de ikke falde i smag, så giv et hint;-)

Hanne ... sagde ...

Det er taget ad notam Sidsel :-)