søndag den 9. oktober 2011

Old Spot møder Bobby Moore
For længe, længe siden besluttede vi os for, at vi ville have et UK-tema på hjemmesiden, og nu kan vi endelig med stor glæde erklære UK-tema for åbent!

Det viste sig at være noget sværere at finde genbrugs-broderier med britiske motiver, end vi havde regnet med, men takket være adskillige genbrugs-hajers årvågne øjne og vores brodeusers heltemodige indsats, er det alligevel lykkedes os at få stablet et tema med mange facetter på benene.

I al beskedenhed, så er vi rå-tilfredse med dette tema og især med opstillingerne, som hjælper med at fortælle den lille historie om hver enkelt Tulipaner og tomater-ting.
Alle i familien har været en tur i deres anglofile gemmer, og det resulterede blandt andet i, at Per har udlånt adskillige fodboldbøger, at Fætter Frederik fandt sin Paul Smith-blyant frem og at Albert diskede op med både sin The Jam-t-shirt og sin Bobby Moore-ditto.
Marketingsassistenten, som også er fotograf på hjemmesiden, har bidraget med gamle undergrundsbilletter, Beatles-lekture, kiksedåser og meget, meget mere.

Det kræver masser af  tid og planlægning at lave de opstillinger og billeder, som vi bruger på vores hjemmeside, men hold da op, hvor har vi det sjovt, mens vi gør det.

Desværre har bloggen ikke en lydside, men hvis den havde haft det, ville du nu kunne have lyttet til  både Beatles, Benjamin Britten, Georges Formby og lydsporet til en fodboldkamp på Highbury.

... og hvis du undrer dig over, hvad en sortbroget gris laver i et UK-tema, så er det såmænd fordi den er af en ærværdig, gammel, britisk griserace ved navn Gloucestershire Old Spot :-)

2 kommentarer:

Margith sagde ...

For hulen da også fodboldkrusene står jo ude hos mig :-) Jeg er vild med grisen.

Hanne ... sagde ...

Åhhh ja, men dem henter jeg snart for vi har et fodbold-broderi på bedding, Margith og jeg er helt enig omkring Old Spot :-)