tirsdag den 13. december 2011

Moster-hjælp


Min ældste yndlingsnevø Frederik er stor, stor fan af Paul Smith, og han har spinket og sparet for at kunne købe det stribede PS tørklæde.
Han passer på det som en smed og det bliver lagt nænsomt sammen, når han tager det af - ikke noget med tilfældig teenage-skødesløshed der.

Alligevel er der kommet nogle små, men dog irriterende tydelige trådudtrækninger, som den kære nevø gerne så hen hvor peberet gror.
Ved nærmere inspektion viste det sig, at striberne er trykt på og sidesømmen hverken vendt eller overlocket, så ved det aller-mindste træk bliver trådene trukket ud på forsiden med falske, vandrette stiber til følge.

Frederik må leve med de falske striber, og jeg skal efter bedste evne forsøge at få de viltre tråde hevet ind på vrangsiden igen, men jeg synes ikke helt kvaliteten lever op til prisen, Mr.Smith.

... og så skal mosteren også lige stoppe et hul på sms-tommelen af Frederiks PS-handsker, men det hul står helt og aldeles for nevøens egen regning ;-)

4 kommentarer:

Margith sagde ...

Hvad med om mosteren strikker et? der vil farverne være på begge sider og i meget bedre kvalitet. Ok så er der bare det med tiden :-)

lis sagde ...

Vi takker og bukker ydmygt herfra for indsatsen

Hanne ... sagde ...

Se, havde Fredrik været 5 år yngre, så havde mosteren siddet der med garn i 1000 farver og glødende pinde, Margith, men den går ikke længere.
Måske hun får lov igen om nogle år, det har hun fået af både hans søster og hans fætter ;-)

Hanne ... sagde ...

... anytime, Lis.