søndag den 18. december 2011

Til mig fra mig


Det er længe siden jeg sidst har købt håndarbejdsbøger uden først at have lånt mig til et førstehåndsindtryk på biblioteket, men i mandags røg der en bestilling afsted på 2 ubesete svenske strikke/hæklebøger.
Sticka og virka af restgarn kommer jeg til at kikke i, snuse til og varme mig ved igen og igen - Garn, garn, garn kunne jeg godt have undværet, men hvor der handles, der spildes, og der er helt sikkert andre håndarbejdere som vil elske denne bog i laser.


Bøgerne er meget forskellige og Garn, garn, garn er tydeligvis skrevet til begyndere, med masser af detaljerede billeder om, hvordan man går frem.

Sticka og virka af restgarn er først og fremmest er en inspirationsbog som har et minimum af opskrifter, men henvisninger til at bruge det man har og i det hele taget prøve sig frem.


Striber er vidunderlige og derfor er jeg også skrupforelsket i denne reste-sweater og ikke mindst i den friske retstrikkede kjole med så mange farver og striber, at det svimler for mig.

...og så var det jeg kom i tanker om, at da jeg gik på gymnasiet strikkede jeg jo stribede raglan-sweatre til Gud og hver mand i det verdensberømte hårde, men billige og farverige bulgarske bomuldsgarn
Et eller andet sted findes der et billede af marketingsassistenten i den stribe-sag som jeg strikkede til hende. Det billede skal findes !

4 kommentarer:

Margith sagde ...

Hej Hanne!
Tak for sidst :-) Den strikkede kjole ville jeg også være ganske tilfreds med.

Anonym sagde ...

Åh ja, de der 'hurtigstribede' - de holder osse i dag :) Lige nu er jeg i gang med at nedbringe reste-lageret ved at strikke angry birds-hatte, men er der rester nok, ku' sådan en stribet sag være dejlig

Lea sagde ...

Kjolen er da helt vild skøn!!!! Måske skulle jeg selv shoppe et par bøger snart :-)

Glæder mig til at se din udgave af trøjen eller kjolen eller hvad du nu vælger at bruge dine rester på!

Hanne ... sagde ...

I lige måde Margith - den lokker, den strikke-kjole!

Striber er nødvendige, anonym og jeg får aldrig nok af dem.

Resteprojekterne skal blive vist frem til beskuelse, Lea, bare rolig :-)