søndag den 4. marts 2012

Pude-jubilæum


Marketingsassistenten har med flid og omhu ført mange og lange lister over alt, vi har solgt fra hjemmesiden, siden vi startede den i sommeren ´06.

I dag runder vi et skarpt hjørne, for pude nr 250 er just lagt på. Den er ganske repræsentativ for både Tulipaner og tomater og chefen - og så varsler den forår, havearbejde og lysere tider.

Vi har lavet masser af puder, som aldrig når hjemmesiden og et forsigtigt gæt går på, at syersken og hendes tapre Pfaff i alt har produceret 400 puder. Det er da immervæk en slat :-)

9 kommentarer:

Gitte sagde ...

Tillykke med pude-jubilæet:) De er simpelthen så fine.

Kh Gitte

Hanne sagde ...

Pænt mange pragtfulde puder:))))

Bea sagde ...

Imponerende!
Gratulerer med jubileum, du lager så mye fint, både puter og andre saker.
Beate

Pia sagde ...

Broderiet på billedet (med mælkebøtten) lavede min mor da jeg var barn, og monterede den som pude på den traditionelle måde. Må indrømme at jeg foretrækker din udgave.

TrompetTrut sagde ...

Stort tillykke med jubilæet, i laver simpelthen de smukkeste puder, og jeg har lige ønsket mig et par stykker af dem i fødselsdagsgave ;)

Helledie-hæklerier sagde ...

Imponerende! Men du har osse en helt speciel evne til at sætte de helt rigtige farver og mønstre sammen, så der kommer de flotteste puder eller tasker ud af det :o)

Hanne ... sagde ...

Tak, og tak, Gitte.

Ja, jeg bliver helt svedt ved tanken, Hanne.

Tusind tak, Beate.

Jeg tror den pude har været et hit den gang din mor var på banen,Pia, for den dukker op gang på gang.

Nu er jeg smigret, TrompetTrut og jeg håber du får dine ønsker opfyldt :-)

Tusind tak, Helledie-hæklerier. Jeg bestræber mig også på at kombinere så broderier, farver og mønstre klær hinanden og samtidig gi´r et lille puf til hinanden.

Prinsessens Mor sagde ...

Marketingassistent?? Har I simpelthen en marketingassistent ansat?
Det er lige den slags job jeg eftersøger - hvilken drøm at være det for Tulipaner og Tomater som jeg har fulgt længe.. (altså ikke fordi jeg regner med at skulle arbejde for jer . er bare overrasket)
Nu jeg er ved det - så er min hjemmeside sørme her (i tilfælde af, at "nogen" skulle komme forbI)

http://www.wix.com/lenenehlsen/brandmaaan

Hanne ... sagde ...

Jeg ville elske at have en fuldtids marktingsassistent, Prinsessens Mor, men indtil den dag kommer, er det min kære søster der gemmer sig under titlen - og selv om jobbet pt er ulønnet, så kunne jeg slet ikke klare mig uden hendes gode ideer, støtte og rå grin.