torsdag den 9. maj 2013

Forberedelser, forberedelser, forberedelserKIP ligger og venter ude i horisonten og derfor er systuen - igen - et sted, hvor der ikke er tid til oprydning!

Broderierne som skal trylles om til pudebetræk er valgt ud, strøget og klar til at ramme symaskinerne.
Pakkelisterne vokser og vokser, dels fordi det er årets første ud-af-huset-arrangemnet, dels fordi vores stand er så meget større, end vi er vant til.
Det er både dejligt og lidt angstfremkaldende, for har vi nu varer nok, kan sagerne være i bilerne og hvor mange stole, stumtjenere, kasser, kurve mm skal man egentlig bruge for at fylde små 30 kvm?

MEN i morgen kommer systeune til at ligge øde hen, for da skal jeg være hjælpepige i Gug - og det glæder jeg mig vildt til.
Anne er allerede deroppe og jeg ved, at vi kommer til at arbejde så sveden driver og grine så mavemusklerne råber på hvile.

... og så skal der jo nok en cone eller to med i bilen hjem :-)


4 kommentarer:

lis sagde ...

Have fun i Gug, - og du kan jo nævne at en Alfa SKAL være i den helt rigtige 'rosso', ellers gælder det ikke helt :-)

Hanne ... sagde ...

Det skal jeg gøre, Lis, I må lave en paradeopstilling en gang, ligesom i de gode gamle Landroverdage ;-)

Lene sagde ...

Jeg håber vi ses i Gug, jeg skal nok lade være med at forstyrre mere end højst nødvendigt ;-) Og skulle jeg ikke på MCudflugt, så slog jeg to fluer med et smæk og tog svigerinden fra Odder med til KIP. Rigtig god fornøjelse med det hele.

Hanne ... sagde ...

Du kommer ikke til at forstyrre det mindste, Lene, jeg glæder mig til du dukker op. Odder må blive en anden god gang :-)