søndag den 5. maj 2013

... og således kom Kaptajn Haddock til konfirmation på DjurslandDer er stillet telt op i haven et sted på Djursland i dag og der er bestilt umådelige mængder af flødekartofler til ære for dagens konfirmand, Rasmus.

Vi skal heldigvis være med til at fejre ham og gaverne er hentet i England, for den unge mand er glødende Aston Villa-fan.
Her i Arsenal-land ved vi alt om, hvor glad man kan blive for ting og sager om sin yndligsfodboldklub, så internettet har hjulpet os med at få fat i nogle velvalgte AVFC-ting til konfirmanden.

Katrine har lavet det sejgeste  konfirmations-kort med fuld knald på Tintin, Kaptajn Haddock og Terry i gangsterjagt med store franske biler - og så bliver det altså ikke meget bedre i min konfirmationskorts-bog.

7 kommentarer:

et cetera sagde ...

Det kort får jo alle de likes jeg overhovedet kan levere :-) Tillykke til og med Rasmus!

Hanne ... sagde ...

Du er i Katrines Tintin-tanker etcetera og hun tager nogle af sine kort med på KIP i Odder pinselørdag. Du får et praj, når hun går i luften :-)
... og tak.

Pernille sagde ...

Skønt kort - og god ide med fodboldaccessories. Vi gjorde det samme til weekendens trettenårsfødselar, hvilken i den grad faldt i god jord :)

Hanne ... sagde ...

Det gjorde det også hos gårsdagens konfirmand, Pernille.

lis sagde ...

Enig, meget dejligt kort, og vi kan hilse at sige at der arbejdes på højtryk for at få diverse serier af 'tags' og kort færdige til KIP i Odder.

Hanne ... sagde ...

Luvly, Lis, jeg glæder mig :-)

Anonym sagde ...

Tillykke med din konfirmation :-)