søndag den 24. august 2014

Fra anneks til butikVores gamle hus har et pænt stort anneks, og sådan ser det ud lige her og nu, men det bliver det ikke ved med.
Vi tømmer det nemlig, maler det, trækker friske el-kabler og indretter det til slut som en lille Tulipaner og tomater-butik med alle de ting og sager, som ellers ligger pakket ned det meste af året.

Overskriften på hele projektet kunne meget vel være  "Sommersalget flytter i annekset" for ideen er, at det fremover også skal være muligt at få fingre i både porcelæn og småmøbler hele året rundt. Selvfølgelig flytter alle de bløde sager også med i Annekset, og vi glæder os til at kunne vise jer alle herlighederne i en mere permanent ramme.

Indretningsideerne står i kø og det gør hjælpen heldigvis også, men først skal vi luge ud i vores mange personlige kasser - og så skal vi i gang med malerruller, boremaskiner og masser af knofedt.

Første åbningsdag bliver d.1.11.14 og jeg glæder mig vildt meget til at sætte skiltet op ude ved vejen, slå døren på vid gab og byde jer allesammen velkommen i Anneksbutikken.

På med arbejdshandsken Fru Chef :-)

6 kommentarer:

Karen Bente Martinuussen sagde ...

Den butik vil jeg glæde mig til at besøge :)
Sensommerhilsen Karen Bente.

Hanne ... sagde ...

Det lyder dejligt, Karen Bente.

unikarina sagde ...

Sikke en god idé - god arbejdslyst med at ømme ud, male og gøre det lækkert

Hanne ... sagde ...

Tak unikarina - og velkommen om bord til november.

lis sagde ...

Det bliver SÅ godt :-)

Hanne ... sagde ...

Det gør det Lis - og vi fortsætter oprydningen/udsmidningen i dag. Genbrugstationen kan bare vente sig :-)