tirsdag den 11. marts 2008

Loppemarkedsæsonen er skudt i gang !


Her i huset starter loppemarkeds-sæsonen den lørdag i marts hvor både Christians-kirken og Åby Kirke har basar. Det er en dag, vi ser frem til og vi er SÅ parate til igen at kaste os over bugnende porcelænsafdelinger og velassorterede bogkasser efter vinterens dvale.
Vel har vi her i Århus et såkaldt Loppehus, som også har åbent jævnligt i vinterperioden, meeen det er nu lidt sjovere, når vi igen skal ud at stå og trippe foran forsamslingshusene, mens vi håber på at der ligge GULD inden for.
- og guld var der i lørdags, se bare. 4 fantastiske broderede duge - og kun een på hvid bund - lå og ventede på mig i Åbyhøj. Dejligt, dejligt, for dugene går der altså en del af, når jeg skal til at lave tæpper, kjoler, nederdele mm i den helt rigtige sommer-bare tæer-og sand-stil. Lidt gamle spil og en skøn trækvogn blev også hjembragt, så lageret til sommersalget er så småt ved at blive fyldt op. Skønt!

5 kommentarer:

Mette sagde ...

Tag mig med, Hanne.

HanneC sagde ...

Du skal være så hjertelig velkommen. Bare sig til :-)

lis sagde ...

Hanne, hvor får du din inspiration fra, - det er nogle superfede ting der ligger på din hjemmeside

HanneC sagde ...

Inspiration er noget mærkeligt noget, men ofte kommer det faktisk fra de broderier som er udganspunkt for rigtig meget af det jeg laver. Jeg forsøger altid at give dem et nyt liv eller at opdatere dem, for de skal ses igen, fås øje på af andre end dem der brugte dem eller broderede dem oprindeligt. Men det tager lang tid at pusle rundt med stoffer, broderier, bånd og knapper. Længere tid end det gør at sy sagerne sammen til det endelig produkt, men det er sjovt og jeg glæder mig dagligt over, at jeg har reddet alle de dejlige ting, som nu får et nyt liv og kommer et godt sted hen.

Rikke Bruun Berthelsen sagde ...

Åh ha, jeg er også vild med loppemarked, men tager kun på den i Lyngby. Der er lidt tid endnu. Jeg vil gerne tilføje din blog ; )