søndag den 25. maj 2008

Glæden ved at være nabo til en genbrugsbutik


Vores nabo er en Kirkens Korshærs Gen-brugsbutik og tak for det !
Forrige uge, da jeg var ved at stige ind i Xantiaen for at køre på arbejde, så jeg ud af øjenkrogen 4 små, blåbejdsede pindestole i vinduet hos ovennævnte nabo.
HELDIGVIS havde husbonden arbejd-hjemme-dag, så han blev beordret til at stå i butikken så såre den åbnede og lægge hans/min klamme hånd på de 4 stole.
Det gjorde han og nu står de her hos mig og er dejlige. Det er fedt at have 4 stk der er ens, for det giver en masse opstillingsmulighder, når vi skal fotografere.
Jeg kan love, at kvartetten vil være at finde på Sommersalget - onsdagene i uge 28, 29, 30 på Helgenæs - og hvis jeg kender sommerhus-bedsteforældrene ret, får de ikke lov til at stå ret længe og vente på, at små barnenumser sætter sig til rette på dem.

4 kommentarer:

Astrid sagde ...

Nej, hvor er det nogle skønne stole. Da jeg var barn, havde jeg en i præcis samme model - blot til børn - og i rød. Det er ren nostalgi! ;o) Vi er faktisk også næsten-nabo til en Kirkens Korshær, og jeg må med skam erkende, at jeg ikke har været derinde - tænker tit på det, men det er aldrig lige blevet til noget - du ved. Det er godt med lidt frisk inspiration! ;o)

HanneC sagde ...

Jeg kender godt det der med ikke at få ting gjort, alt for godt. Måske står der også en stol og venter på dig hos din nabo, Astrid.

Ulla V. sagde ...

Sikke et godt køb du har gjort dig - det er nogle fine små stole.

Forleden så jeg i vores lokale genbrugsbutik, den fineste "sølv" kagefad i 2 etager...jeg havde selvfølgelig ikke penge med og da jeg vendte tilbage var det væk.....Så jeg forstår godt at din mand skulle stå parat ;0)

Anne sagde ...

Hej Hanne, hvor var det dejligt at hilse på dig i går,,,dejligt med spontane oplevelser...Jeg læser lige mere på din blog snarest...er i dag så træt som jeg ved ikke hvad.