lørdag den 24. maj 2008

Stofbunke med sammenstyrtningsfare !


De nye vinduer er sat i, så nu er vi i gang med rengøring, flytten tilbage, rengøring, mere rengøring og lidt mere flytten tilbage.
Mit syrum har været delvist nedlagt i en uges tid, - det var hårdt - men nu er det næsten tilbage i sædvanlig standard, hvilket bla. vil sige, at mine bunker på gulvet, i reolerne, i vindueskarmen, på strygebrædtet samt på det yderste af de 2 borde symaskinerne står på, er reetablerede.
Så her er et billede af hjørnet bag døren med bunker, reoler og det hele.
Der er en vis form for system i skidtet, fx ligger en del i farveorden, mens andet - fx bunken lige under de 2 små reoler med knapper - er temaordnet. Her er ligger nemlig min Liberty-bunke dog med et enkelt stykke US-stof liggende øverst.
Den forreste superbunke består af stof jeg har haft i fingrene inden for de sidste 2-3 uger og som ikke er lagt på plads. Den bunke er altid stor ;-)
Nej, det er ikke råvarer jeg mangler, bare tid !

7 kommentarer:

lis sagde ...

Hold da op hvor ser det godt ud, - det er et fantastisk lager du har, det er bare "full speed ahead" når der skal gang i symaskinen igen. Tillykke med de nye vinduer, badeværelse m.m.

lis sagde ...

Hmm, jeg læste det som "Stofbunke med sammensyningsfare"
:-) peter

Astrid sagde ...

Hold da op - det er vist ikke råvarer du mangler! Jeg bliver helt misundelig - men mit stofskab begynder nu også at blive svært at lukke... ;)

HanneC sagde ...

Jamen jeg er da gået i gang med den sammensyning og der kommer mere fart på jo færre håndværkere der er i huset ;-)

Astrid, jeg begyndte også med et stofskab, det er ca 30 år og maaange meter stof siden. Et lager er man nødt til at have, uanset hvor trang pladsen er ;-)

Ulla V. sagde ...

Godt at møde en artsfælle ;0)

Mette sagde ...

Jeg er vild med det billede, Hanne. Jeg kan se, at vi lægger tæt, hvad lagerbeholdningen angør. Jeg tror nu, at du fører lidt!

HanneC sagde ...

Jeg er sikke rpå at dit lager er gansek velassorteret, Mette.