onsdag den 18. februar 2009

- og lageret vokser!


Lørdag bød på en turne til nogle af vores foretrukne vandhul-ler, sådan genbrugs-mæssigt set.

Per fik suppleret sin LP-samling og jeg fik lidt med hjem til Sommersalgs-lageret.

2 Roses Lime kander i en fed grøn farve, 6 karrygule desserttallerknerafden gode engelske slags og en skøn kande med solsikker og grønne blade på.

Sidste år havde jeg en bunke tallerkner fra samme stel som kanden med solsikker på. Gad vide om de blev solgt eller de blot ligger i vinterdvale ovre i annekset.... det vil tiden vise.

6 kommentarer:

Irene sagde ...

Fine fund! Hvor er det du holder sommersalg? Er det på Ingerslev Bagagerumsmarked?

Mette sagde ...

Skønne sager, Hsnne. Jeg synes ikke, at det er længe siden, at vi talte om sommersalg 2008... Hvor bliver tiden dog af! Håber at alt er vel hos dig og dine. God onsdag. kærligst Mette

Mette Thrysøe sagde ...

Neej, sikke nogle fede fund! Sommersalget er sikkert ikke inden for min rækkevidde, men jeg er helt vild med kanden med solsikker :)

HanneC sagde ...

Sommersalget afholdes på Helgenæs 2 week-ender i juli, Irene og du skal være hjertelig velkommen til at kikke ind.

Nej, Mette tiden flyver, men tilbuddet står ved magt og måske vil det være lettere at komme forbi, når det nu ligger i 2 week-ender.

Jeg havde svært ved at få hænderne ned, da jeg fandt solsikke-kanden, Mette. Hvis du nu alligevel får lyst til en sommerudflugt, så er der altså SÅ dejlig på Helgenæs, og stranden ligger lige på den den anden side af vejen....:-)

Astrid sagde ...

Ejjjj - jeg er helt vild med kanden! Jeg finder altså aldrig sådan noget, når jeg er på loppemarked... ;)

HanneC sagde ...

Jamen Astrid, det gør jeg heller ikke ret tit.
Langt det meste jeg finder stammer fra genbrugsbutikker og Kirkens Korshær, Indre Mission og Sudanmissionen og er storleverandører, hvorimod Røde Kors og Folkekirkens Nødhjælp sjældent har det jeg skal bruge.