tirsdag den 8. juni 2010

Mens vi venter...


... på sommerferie og sommersalg, så tager jeg lige en ekstra tur til Aalborg.

En god kollega havde brug for lidt aflastning og heldigvis arbejder jeg et sted, hvor den slags bliver både set og hørt. Så min leder bad mig om at tage over, hvilket jeg hellere end gerne gør, for andre har jo taget over, når jeg trængte til luft.

Så i stedet for 2 censorater i Aalborg på 7 dage bli´r det til 3 på 11dage, men pyt skidt, for der bor dejlige mennesker i Aalborg, som gerne vil have besøg og der ligger en fremragende genbrugsbutik lige om hjørnet fra eksamensbordet.

4 kommentarer:

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

God arbejdslyst
Skøn pude, skøn skonnert. Jeg synes at det er nogle helt fantastiske ting du/I syr og den måde I sætter farverne og mønstre sammen på. Meget, meget lækkert.
Stine:)

Hanne sagde ...

God tur til det nordjyske.
Det lyder som en dejlig blanding af arbejde og fornøjelse.

Mamma Brown sagde ...

Så flott pute du har laget. Jeg følger din inspirerende blogg og jeg ler litt når jeg ser dine "Skagenfiskere". Her hos oss heter han nemlig "Lofotfiskeren" Jeg har en som pute i sommerhuset vårt. Min mann protesterte vilt da han fikke høre hva dere kaller fiskeren. Han er nemlig fra Lofoten.
Ha en fin week end!

HanneC sagde ...

Mange tak Stine. Det er også lige netop det at kombinere farver og mønstre, som jeg gør mig umage med :-)

Mange tak Hanne. Det var en dejlig tur med nydning af jordbærkage, dejlig te og ikke mindst en forrygende risotto, altsammen fra hjælpepige 1s kyndige hånd:-)

Ha, ha Mamma Brown og min mand har lige købt en engelsk cd, hvor den samme fisker er på coveret. gad vide havd han hedder i England!