søndag den 30. december 2012

Når gavejagten giver pote

Hjælpedrengen er glødende AGF-tihænger, og det kræver sin mand, når man bor i et område, hvor de fleste holder lige så die-hard-meget med Randers FC.

Derfor blev mosteren kisteglad, da hun fandt cup-cakeforme med AGF-logo og en pose med AGF-kagekrymmel - og hjælpedrengen blev over-kisteglad, da han åbnede pakken med AGF-kage indholdet juleaften.


I juledagene "tvang" han så sin søster med i køkkenet og vi har hermed fornøjelsen af at præsentere deres SPORTSKAGE.
 
Kagen indeholder: chokoladebunde, et lag hindbærcreme og et lag alm. kagecreme, marcipan i så-tæt-på-AGF-blå-som-muligt, rigeligt med flødeskum og AGF skrevet med de før nævnte krymmel-bogstaver. Bemærk at det forreste F vender fokert - mosteren ELSKER det :-)

Køkkenet lignede Pernille Højmarks efter indsatsen i Julebage-dysten, men det er nu engang bedst sådan. Der sker mest og produktudvikles bedst, når det hele ligner kaos og moderen skal bruge tre kvarter på at rydde op og opvaskemaskinen skal køre to omgange for at komme igennem mængden af piskeris og røreskåle!


Her peger den veltilfredse hjælpedreng så nonchelant på værket, umiddelbart inden resten af familien gik i gang med at fortære det. Faderen udtaler, at den tåler en gentagelse !
SÅ er der noget ved at give gaver :-)

6 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Den kage ser FANTASTISK ud og jeg er helt sikker på, at den ikke havde smagt halvt så godt uden gaven :-)

Hanne ... sagde ...

Jeg tror du har ret, Liselotte. Nu venter vi vi spændt på,adyBil hvordan AGF-cup-cakes-formenes indhold kommer til at smage :-)

Trine sagde ...

Åh, hvem der bare var på gæstelisten til hjælpedrengens lagkage-fest.

Hanne ... sagde ...

Jeg kan love dig for, at vi står i kø til en smagsprøve, Trine :-)

Anonym sagde ...

Dejligt indlæg og billede. Lyser helt op til vinterhimlen af moster-nevø-kærlighed :)
Godt nytårshilsen Karen Bente

Hanne ... sagde ...

Tusind tak, Karen Bente og i lige måde.