mandag den 29. juli 2013

Det er britisk, det er blomstret - det er Sanderson

 
 
 
Godt så, vi har et svagt punkt for de farverige, storblomstrede Sandersonstoffer.
Derfor var fornøjelsen også stor her på direktionsgangen, da vi så dem dukke op i svensk Elle Interiör og adskillige af de engelske, glittede blade i løbet af foråret.
 
Systuen blev straks sat i sving med at lave en lille Sanderson-kollektion og den har ligget og været lækker rundt omkring i Sommersalgshaven.
 
Marketingsassistenten har været top-flittig med kameraet i dagene efter Sommersalget og derfor ligger Tulipaner og tomaters Sanderson-herligheder nu på hjemmesiden.
 
... og synes du stadig, at Sanderson er lugter for meget af Mrs. Hyacinth, så er der altså nogle rasende gode bud på, hvordan de bruges i moderne boligindretning rundt omkring i magasinerne lige nu. 

7 kommentarer:

Pernille sagde ...

Jeg er i London og på min to-buy liste er Sanderson stof! :D elsker det, og regner med at skulle sy en stofblomstret taske til mig selv.. Måske flere.

Hanne ... sagde ...

Shop igennem, Pernille, glæder mig til at se hvad du får med hjem :-)

Helle D sagde ...

Det er virkelig mærkeligt Hanne.... - til at starte med syntes jeg, at det storblomstrede var HELT forfærdeligt - det mindede mig om alt mit Lene Bjerre i halvfemserne - gardiner, sengetæpper, dækkeservietter osv..... Men nu i den rette kombination synes jeg faktisk godt at det kan fungere...og tilmed se fedt ud!!!! MEN - sjovt nok med disse sager jeg lige har kigget på i shoppen - jeg synes simpelthen ikke, at der er nok DIG over dem!!!? Din helt specielle sans for at sammensætte farver og mønstre er pludselig helt fraværende - måske fordi Sanderson er så velrenomeret og hæderkronet, at du ikke tør at pille så meget ved det - det skal have lov at stå selv - en overdreven respekt???? Ja hvad ved jeg.....? Jeg kunne vildt godt tænke mig at se nogle puder, hvor Sanderson er kombineret med andet...for at give det lidt kant...et friskt pust.... blot et forsigtigt forslag ;-)Måske det er fordi,du synes, at det vil være synd? Håber altså ikke, at du tager min besked ilde op - den er ment som et kompliment ;-) Nemlig topsejt at du har genopdaget (eller altid elsket?) Sanderson længe før stylisterne! SÅDAN!!!

Helle D sagde ...

Du godeste en smøre! (r?) ;-)

Hanne ... sagde ...

Jeg tager bestemt ikke din besked ilde op, Helle D.
Sanderson er ikke hellig, men de kan være svære at kombinere med fx broderier fordi de fylde så meget, både hvad angår motiverne, størrelsen på dem og farverne.
Jeg har brugt Sanderson på både tasker og puder tidligere, men denne gang valgte jeg at give den gas på Sandersosn egne betingelser.
Jeg bli´r så glad, når jeg får ros for min farve- og mønsterkombination. Det er jo det, der er Tulipaner og tomaters særkende, og det er det, jeg bruger rigtig meget tid på :-)
... og jeg lover dig, at jeg skal give Sanderson en tur i gyngen, Helle ;-)

Helle D sagde ...

Aaah - det var fordi den skulle have FULD SANDERSON GAS den her gang!!!! - så er jeg med! hi hi - jeg kan også sagtens følge dig; det er så voluminøst (uh man skal ikke forsøge at skrive sådan et ord over for en sprogkydig som dig ;-)) - "voldsomt" at det måske godt kan blive for meget af det gode med en gang broderi og andet mønstret stof sammen med? - jeg er dog sikker på, at DU kan finde den rette balance...giv den lige en havenisse eller et eller andet - så er jeg HELT på! Det ER jo netop "skævheden" og sammensætningerne der er dit særkende! Selvom du også er til det elegante Sanderson - måske det bare er mig, der er for skæv til det simple.... Så også godt puden med den gamle blå dug på bagsiden og den gule kant - bare giv den MERE gas! ;-)

Hanne ... sagde ...

Gashåndtaget kommer i bund, Helle D, bare vent ;-)