tirsdag den 9. juli 2013

Sommersalgs-kavalkade 5


Vejret og salget slog alle rekorder i 2010, der var så at sige solskin på alle fronter og tørvejr og knaldhamrende godt humør over hele linjen.
Tasken til højre havde jeg helt glemt, men nu er jeg nærmest nyforelsket og må i stramaj-bunkerne for at finde et godt, grønt og solspættet træ, så jeg kan nå at lave en look-a-like inden på lørdag.2010 var også året hvor hele Team TT var samlet på een og samme dag, og vi benyttede lejligheden til at blive foreviget på et firmafoto.
På lørdag er alle mand igen på banen, så vi har store planer om at få taget et Jubilæums-foto, som så kan komme hjem og stå på kaminhylderne i de små hjem.


Sidst, men ikke mindst, så var 2010 året, hvor Hjælpedrengens handelstalent for alvor brød igennem, da han handlede Nissepuden hjem for 52,- kr. - og det år han tabte sin første tand.
Tiden går, og nu er han en stor dreng, der kører på Mountain-bike og ATV og i år er han kommet på kontraktløn, for han sparer sammen til et nyt løbehjul!

2 kommentarer:

lis sagde ...

Efter besøg på RAF museum i Cosford, UK og efter at have gransket adskillige afsnit af Foyle kan vi konstarere at det grønne kaffestel 'Beryl' er en longlasting Classic, der altså har været her siden 2VK

Hanne ... sagde ...

Jamen, vi havde de jo på fornemmelsne, Lis - og så vidt jeg erindrer, så bliver der drukket te af dem på Aidensfield Police Station i de tidlige afsnit af Små og store synder.