søndag den 14. juli 2013

Jubilæums-teamet


Lørdag oprandt, vejret og kunderne var med os og efter en dejlig dag, var alt ved 19-tiden pakket sammen og lasagnen klar til fortæring.

Chefen havde på forhånd kundgjort, at der ville blive en lille reception inden aftensmaden, og hun havde gjort sig store overvejelser over, hvordan hun skulle markere denne mærkedag for sit altid trofaste team.
På et tidspunkt gled episoden fra Matador, hvor Laura skal have dronningens fortjenstmedalje for lang og tro tjeneste overrakt i Kongens København over chefens nethinde, og så var løsningen der.

I en sen nattetime fremstillede chefen derfor egenhændigt 4 eksemplarer af Tulipaner og tomaters Fortjenstmedalje.
Hver medalje blev custom-made, som det hedder nu om dage, så Hjælpedrengens medalje var i Barcelonafarver, Marketingsassitentens i britiske farver og med en Union Jack-knap i midten, Hjælpepige 1s medalje var i udsøgte farver med kant og Hjælpepige 2s i noble farver - With at twist.

Så sprang vi en flaske boblevin, så tog Chefens svoger et billede - og SÅ spiste vi marketingassistentens dejlige lasagne og talte om nye og gamle dage til vi alle var trætte og kørte hjem til vores velfortjente nattesøvn.

... og på onsdag stiller vi op i haven igen.

4 kommentarer:

lis sagde ...

På hele team TT's vegne vil jeg gerne sige: Tusind tak for de første 10 'omgange' hvor der har været både bjergetaper og brug for sprintere, men generelt har det været en utrolig stor fornøjelse, især på podiet hver år til sommersalg.Vi er så beærede over allerede at være blevet hædret i så tidlig en alder :-)

Hanne ... sagde ...

Kære Lis
Uden Team TT, gik det slet ikke, og derf or er hæderen fuldt fortjent. Fornøjelsen har været ganske på chefens side, og jeres aldrig svigtende opbakning og hitte-på-som-hed er second to none.

Lad os håbe, at bjergetaperne er overstået for denne gang og at vi får en rolig indkørsel til podiet på Champs Elysee.
Vi ses, lige om lidt, til næste etape :-)

Trine sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt og rigtigt altsammen. Jeg ærgrer mig gul og grøn over, at de sommersalg aldrig passer med, at vi kører til eller fra Nordjylland på sommerferie.

Hanne ... sagde ...

Det er rigtig hyggeligt, Trine og hvor er det ærgerligt, at Sommersalget ikke passer med jeres køretur.