onsdag den 9. april 2008

Anno 1961


I løbet af påsken scannede min mand alle min fars gamle lysbilleder ind. Der var små 1600 stk og nu ligger de på en cd og venter på at blive sorteret, så de kan blive brændt ned på flere cd´ere og komme ud i de små hjem.
Det er fantastisk, så mange ting man har glemt eller pludselig får lyst til at finde frem igen, når man sådan ser det meste af sit liv i billedform.
Se fx dette billede med mit legetøj stillet fint fremt til parade. Min far og jeg er blevet enige om at det må være taget i foråret 1961, for min elskede Bamse, som jeg fik til min første jul i 1960, sidder bagerst til venstre, lige bag Dukke Lise. Ham har jeg endnu og han er slidt, kan jeg fortælle jer. Pelsen er flad og hans oprindeligt røde flonelspoter er erstattet af gullige vaskeskindspoter, som min mor syede på på sit Bamsehospital. Et hospital som Alberts bamse Benjamin har frekventeret endda meget ofte og vi må konstatere at bamser anno 1993 ikke holder lige så godt som bamser anno 1960!
- og så lige en ting til. Læg mærke til den lille rød/hvide Lego VW som står foran voksdugshunden. Den er hjembragt af min far, som arbejdede på Lego i en menneskealder og jeg kan sige jer, vi havde Lego-klodser så det forslog, men det er en helt anden historie.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Åh, de kære mindelser. Dejligt med billeder. Vi har desværre alt for få her ;-)