onsdag den 23. april 2008

Sommertaskernes indtog


Så blev det tid for årets første sommertaske og den er lys og let, som sådan en skal være.
Broderistykket er - igen igen - Håndarbejdets fremme og stammer fra en lunch-serviet, som min skrappe håndarbejdslærerinde fru Hald, kaldte det. En smuk skærmplante med svagt lyserøde blomster i skærmen og sidestykkerne er så lidt efeu og lidt lyserødt Kaffe Fasset fra lagerbunken.
Jeg har 2 forskellige størrelser af denne taske og dette er iflg. min søster Cafe-modellen, for der er lige plads til pung, nøgler, solbriller mm. Den store model kan udover det rumme solcreme, håndklæde, madpakke mm. derfor bliver den også kaldet strandtasken.
Jeg lover at strandtasken nok skal dukke op, men måske først lidt senere, når varmen har sneget sig op på strand-grader.

2 kommentarer:

lis sagde ...

Hanne, i Ebeltoft-kredse forlyder det at Tulipaner og Tomater holder pinsesalg i år er det rigtigt? vi glæder os allerde meget

HanneC sagde ...

Jamen, du har hørt helt rigtigt ford. 9. og 10 maj har vi fået lov til at låne lidt plads hos Moeslund Glas på Stockflethsvej 3 nede på havnen i Ebeltoft.Vi delte telt med hinanden på Ebelfestivalen i efterårsferien og vores ting klæder hinanden, synes vi. Du skal være velkommen og kik evt. ind på hjemmesiden for i løbet af week-enden, kommer der flere oplysninger om pinsesalget der.