fredag den 4. april 2008

Match made in heaven


Albert er lige kørt til Holland, sammen med sine kammerater fra 8.årgang på skolen.
I september kom deres udvekslingsklasser fra Leiden på besøg her i Harlev og det viste sig at Albert og hans udvekslings-hollænder passede fuldstændigt perfekt sammen.
5 minutter efter de havde mødt hinanden og pænt givet hånd, spurgte Joop Albert " Do you know anything about dutch politics?" og SÅ var de venner. Begge er de lige vilde med mærkelig musik, lige vilde med politik, enige om at fester er spild af tid og begge lidt anderledes i forhold til kammeraterne, kort sagt: Mates.
- og at deres humor passede som hånd i handske viste sig, da vi pakkede den gave op, som Joop havde med. Det var en opdatering af den hollandske vindmølle, men udført i typisk gammeldags hollandsk hvid/blå porcelæn. God værkstedshumor !
Så Albert har medbragt en pude i samme stil - selvfølgelig fremstillet af moderen her - med et oppiftet Danmarkskort i ny sammensætning.
Han glæder sig vildt til at gense Joop og opleve Holland, og vi håber, han får sit livs tur og kommer hjem sprængfyldt med oplevelser og indtryk.

2 kommentarer:

JEANNETTE MARIAE sagde ...

Vidunderlig fortælling. Mates af bedste skuffe, der findes da intet bedre i verden. Og en fantastisk ide med den pude. God tur til din søn ;-)

HanneC sagde ...

Ja, det er en rigtig god historie. Jeg venter spændt på at høre hvordan puden blev modtaget.