torsdag den 16. oktober 2008


Man skal være i god tid, har jeg lært og 1. søndag i november er Hubertusdag og dermed Hubertusjagt.

Klokkestrengen, som har måttet lade livet for at kunne pryde denne taske, er indkøbt en gang i foråret og jeg har glædet mig til at sætte den i omløb, når efteråret satte ind. Ja, faktisk lavede jeg en pude til sommersalget med den øverste tredjedel på og den blev fluks købt af en med Hubertus-jagt-elsker.

Hvis man kikker godt efter, kan man se, at nogle ryttere på broderiet er klædt i "gammel" militærgrøn, altså ridende soldater. Det har jeg kun set ved kongelige begivenheder og så er de vist i galla....

Lige nu ligger der en ordentlig stak broderier i vaskemaskinen, for min vej faldt forbi en genbrugsbutik, som havde en stor broderi-udstilling ...... og så var det hele til salg for meget rimelige penge.

5 kommentarer:

Mette sagde ...

Den er skøn, Hanne!

HanneC sagde ...

Ja, ikke?

Djohanne sagde ...

Beskrivelsen "en ordentlig stak broderier" får misundelsen til at prikke lidt. Jeg synes der bliver længere og længere mellem de genbrugsbutikker der ligefrem har broderier i stakkevis:)
Smuk taske, er der flere jægere?

HanneC sagde ...

Jamen du har da ret, djohanne, man skal ud i yderdistrikterne eller derhen, hvor der stadig står RIGTIGE gamle damer bag disken. Jeg kan tydelig se forskel på udbuddet nu i forhold til for bare 6 år siden, så jo, der er flere jæger, tror jeg.

et cetera sagde ...

Hanne - håber du vil være med på den lille spøg du er tagget til - se på min blog :-)