fredag den 15. januar 2010

Oprydningsudsalg

Under julealfens besøg gik vi også bogstakken kritisk igennem og tænk, der var flere bøger, jeg havde mere end ét eksemplar af !

Hvis du bliver fristet, så send mig en mail med oplysninger om hvilken bog/bøger du vil købe, din adresse og om sagerne skal sendes som pakke eller brev.Color and cloth/Mary Coyne Penders SOLGT

En "bliv-klog-på-farver-bog" som jeg har haft megen fornøjelse af. Forfatteren er quilter, så der bliver "snakket" meget om stoffer, mønstre og netop farver.

Pris. 30,- kr.
Tøj du selv kan sy/Elsebeth Gynther SOLGT

En firserklassiker, med masser af grundmønstre, tips og tricks.

Pris: 40,- kr.
Børnenes idebog/Lis Paludan mfl. SOLGT

Tonsvis af retro-ideer fra da mor var dreng og mindst ligeså mange mønstre. En bog med umådelig stor inspirationsværdi - og så er fru Paludan gået hen og er blevet hip igen.

Pris: 50,- kr.
Ottobre/2004/2
Ottobre/2005/3

Hvis du syr tøj til børn og så er dette finske magasin Ottobre, nærmest et must. Supersøde modeller, fede billeder, gode tips og modeller til både begyndere og øvede udi syning.

Pris: 25,- kr stk.
Den fantastiske strikkebog/Kaffe Fassett SOLGT

Det viste sig, at jeg havde 3 eksemplarer af denne bog, hvilket ganske godt viser, hvor vild jeg er med hr. Fassett, hans farver og hans totale uimponerethed overfor rigtigt og forkert.
Strikmodellerne i bogen er ganske tydeligt 25 år gamle, men farverne, mønstrene og billederne er absolut fantastiske og de holder.

Pris: 70,- kr.
Broderier i Farver/Lis Paludan SOLGT

Igen farver og gode ideer, så man bli´r svedt og masser af introduktion til forskellige stingtyper og deres anvendelse. Retro, når et er bedst.

Pris: 50,- kr.

4 kommentarer:

Hanne sagde ...

Flyttemusen er da sluppet godt fra sit arbejde;)
Den der broderibog skulle jeg da lige have vidst at du havde tilovers...

HanneC sagde ...

Flyttemusen er så glad for den fine vejledning ;-)
Ser jeg broderibogen på min vej, såsiger jeg til.

Kirsten sagde ...

Neiiiihj! Og så ser jeg først NU Paludan-broderibogen. Død og kritte! Bare fordi man lige er væk fra nettets fortræffeligheder pga børnefødselsdag i weekend´en :-(

HanneC sagde ...

Håber børnefødselsdagen var hyggelig, Kirsten og som skrevet så holder jeg øjnene åbne, så hviiis...