tirsdag den 14. februar 2012

Det skal være skidt, før det bli´r godt


Jeg er ikke i besiddelse af nogen som helst form for ordenssans. Bevares, jeg har lært mig selv at have en hvis form for overflade-orden, men langt de fleste ville være besvimelsen nær, hvis de fx så mit syrum, for slet ikke at tale om min skoletaske!

Heldigvis stiller rederi, slægt og venner op, når det brænder på, og det har det efterhånden gjort længe. Broderiafdelingen var blevet fuldstændig uoverskuelig og havde bredt sig ud over både hylder, strygebrædt og det der er værre.

Søndag ved 9-tiden ankom en morgenfrisk Julefe sammen med en lige så morgenfrisk niece iført højt humør og strategi for den forestående broderisortering. Kategorierne var på plads, og jeg havde været i Ikea for at indkøbe rigeligt af opbevaringskasser...troede jeg.

Efter 4 timers sortering og en lille frokostpause lå familiens spisebord begravet under nydeligt sorterede broderibunker. Nå, tænker du måske, så skulle de bunker, vel bare kastes i de der Ikea-kasser. Nixen-bixen, kan jeg så sige, for dem havde vi allerede fyldt!

Nu er der indkøbt flere - og større - Ikea-kasser og familien har fået lovning på, at vi i aften igen kan indtage vores mad ved spisebordet.

...og sikke mange "nye" broderier der dukkede op i løbet af søndagen, sammen med erkendelse af, at det ikke lige er blomsterbroderier, vi står og mangler!

5 kommentarer:

Bournonville sagde ...

Skøn samling, og forstår godt det der med ordensansen mht krearodet...
kommer der mon billed af alle de mange kasser :)

monaelisabeth sagde ...

Du er ikke alene om det med den gode orden der har det med at skride ;o). - og hurra for hjælpende feer
Hilsen mona

Vibber sagde ...

Fedt med orden og gode kasser til at holde ordenen ved lige - og godt med gode venner, der hjælper med det, man ikke selv er så god til... :o)Glæder mig til at se dine sjove, flotte og lækre designs...

Karen Elisabeth sagde ...

Det er ikke sådan med det der organisering... men rart at få det gjort!

Gad godt snuse lidt rundt i alle de skønheder på det bord der

Hanne ... sagde ...

Der kommer kasse-billed, Bournonville :-)

Hjælpende feer burde være en menneskeret, monaelisabeth.

Jamen orden er godt nok, det er bare så svært at holde den, Vibber :-)

Det var SÅ godt at få det gjort, Karen Elisabeth - og nu er bunkerne på spisebordet også væk !