tirsdag den 24. april 2012

Anton, Messi og Barcelona


Inden vi havde gang i vinder-trækningen i vores konkurrence, pakkede fødselsdagsdrengen gaver op.
Selv mosterens lidet opfindsomme camouflage-indpakning kunne ikke skjule faconen på Antons højt-ønskede puf, og alligevel gættede han ikke, hvad der var inden i.


Til gengæld var smilet bredt, da han fik viklet kassen ud af papiret...


... og der måtte bare tages et buddy-billede på kassen af Anton og Sigurd, sammen med Sigurds fine gave, som jo bare passede PERFEKT til Barcelona-kassen.

Forbavser det nogen, hvis jeg fortæller, at de to drenge bare er så gode sammen og bruger det mest af tiden med en fodbold i fødderne eller med at lave MTB-stunts på deres cykler?

Stramaj-Messi blev det ikke til denne gang, men onkelens hjemmefabrikerede Messi-bog, lavet til en dreng der er i fuld gang med at knække læsekoden, gjorde lykke.
Lur mig om ikke ønsket om en brodederet Messi bliver genfremsat til jul, med mindre hjælpedrengen får en ny helt, og det er der ikke meget, der tyder på!

2 kommentarer:

lis sagde ...

Vi kan hermed supplere billederne med følgende oplysning: hjælpedrengen fladt i søvn hen over sin nye Barca-kasse forleden aften, så det må da være det ultimative tegn på at gavens 'værdi' for en dreng på nu 8år.

Hanne ... sagde ...

Åh, hvor godt, Lis :-)