lørdag den 7. april 2012

Kasse-orden


Sådan.

Effekten af Store sorteringsdags antrengelser er nu synlig, så nu har jeg 30 sorte Ikea-kasser i forskellig størrelse fyldt med nydeligt sorterede broderier.

De hvide mærker er for svære at læse på afstand, så kasserne fik lige en stor Udsalgs-neon-orange prik med nummer på i stedet. Det er en fremtidssikrte løsning for mit syn skal blive ualmindelig dårligt, før jeg ikke kan se dem!

I vindueskarmen ligger en ajourført liste, så jeg hurtigt kan finde frem til, hvilken kasse jeg skal hive frem, når jeg har brug for fx Naive korsstingsbroderier på bomuld.

Chefen er endnu en gang marktingsassistenten og hendes ukuelige drive stor tak skyldig.

7 kommentarer:

M sagde ...

....hvor er du tjekket, Hanne. Respekt - og rigtig god påske til dig og dine kære. Tak for inspirationen. kærligst M

Margith sagde ...

Jeg er totalt imponeret :-)

Sidsel kromann sagde ...

Superfed orden. Det er sådan man bliver så glad for, bagefter...
Tager du PC-tasker med til Gug i weekenden? Jeg kunne nemlig godt tænke mig til min søster. Jeg er SÅ glad for min egen:-)

unikarina sagde ...

Hold da fast... sikke en orden. Det varer ikke længe før at istedet for notesbogen, at det er lagt ind i en database på computeren - og du kan trække en liste på hvad der er i hver kasse -og hvad der ryger ind og ud af kassen.

Hanne ... sagde ...

Tak Mette, jeg er bange for at det tjekkede ikke holder så længe her hos mig :-)

Bare rolig, Margith, resten ligner sig selv til forveksling !

Du kan lige regne med at der komme pc-tasker med til Gug, Sidsel - og orden er altid godt, så længe det varer ;-)

Rolig nu, unikarina, det er jo mig top-rodehovedet der skal bruge alle de sorterede ting, så jeg tror vi nøjes med notesbogsudgaven ;-)

Sidsel Kromann sagde ...

Tak. Har du mulighed for at sætte div pctasker i din shop, og jeg finder den jeg gerne vil købe og så afleverer jeg 500 kr hos Kenneth til dig. Jeg skal nemlig arbejde den weekend..

Hanne ... sagde ...

Det kan jeg desværre ikke love, Sidsel, det afhænger helt af hvornår jeg bliuver færdig med taskerne, men hold øje med web-shoppen.