torsdag den 17. maj 2012

5 dage for fulde omdrejninger

Der var drøn på i Gug i week-enden. Der røg tasker over disken hos Tulipaner og tomater og hos Kenneth fik uld i kassevis nye ejere.
Jeg har hørt rygter om, at Kenneth agter at gentage succesen, og det tror jeg, han bliver ret populær på !
Søndag aften drønede jeg hjem for at læsse af, sove og pakke dansk-tasken og mandag morgen gik det så nordpå igen til et 2-dages censorat i det nordjyske med indbygget overnatning på Hotel Phønix i Hjørring.
Tirsdag eftermiddag hjalp The Jam mig sikkert ned ad motorvejen til Harlev igen og onsdag morgen gav mændene mig et mindre bjerg af fødsesldagsgaver..
Jamen, jeg er slet ikke vant til, at der sker så meget på så kort tid! I dag fylder jeg depoter op, og det gør resten af familien for den sags skyld også, for mandag morgen går det løs igen. 
Nr. 4 i Aarhus lægger for tiden vinduer til en udstilling med et udsnit af Tulipaner og tomaters ting. Per lagde vejen forbi og tog dette billede og det ser da ikke så skidt ud, det vindue.

6 kommentarer:

Muttifrutti sagde ...

Kære Hanne Jeg var helt bange for, at du var blæst væk sidste weekend - for jeg elsker, at kigge på bloggen - både de fantastiske flotte ting og jeres forskellige opsætninger.

Jeg har flere ganget kigget på mønsteret på den sorte taske i vinduet - og kunne godt tænke mig, at sy en pude, der ligner - har du lyst til at fortælle en nybegynder, hvordan den er syet?

hilsen
Anne

lis sagde ...

Uha, det der klip med The Jam trak jo vand i øjnene på en gammel UK-travhest. Det er jo næsten som en tur down-town Leeds efter arbejdstid. Lidt mere Yorkshire accent og underlæben havde bævret også :-)

Hanne ... sagde ...

Der skal mere til end en strid vind fra vest, Muttifrutti. Med hensyn til broderiet på tasken så er det korssting broderet i trekanter og så godt med knald på farverne.

The Jam er god til mange ting, Lis og her i huset har de på det nærmeste heltestatus, især hos far og søn.

Mette sagde ...

Sikke et vindue, det er jo stort. Med den fart du har på, bliver det vist godt med kommende tid som vagt, og rum til at brodere.
Mette

Margith sagde ...

Du travle kvinde :-) tillykke med fødselsdagen.

Hanne ... sagde ...

Når man nu SKAL vagte, Mette, så er det et absolut plus at man kan brodere samtidig :-)

Tak, Margith :-)