lørdag den 28. juli 2012

De gode historier


Et Sommersalg er fyldt med gode historier, og jeg gemmer dem alle som små juveler.
I år er det blandt andet historien om den lille norske pige, som sidste år fik et tæppe med Svinedrengen på, og som i år gik direkte hen til den mest lyserøde pige-pude med en broderet Rapunsel på og på klingende norsk sagde: "Jeg er nødt til at ha den", og så holdt hun ellers godt fast i den, kan jeg love jer.

Men den dejligste står hjælpedrengen altså for.
I år har han været i lære som kassedreng iført regnemaskine og kyndig vejledning, og den sidste dag kunne han med et enkelt svirp med håndleddet også slå de grønne papirsposer ud, som kunderne fik varerne med hjem i.
I lighed med tidligere år, havde han også i år udset sig noget, han gerne ville købe, så da vi var godt i gang med sammenpakningen, gik han målbevidst ind efter sin pung, og kom så hen til mig i kassen med de 2 Cola-glas, som han gerne ville købe.
Jeg skrev en bon, gav ham penge tilbage og pakkede så videre.
Ud af øjenkrogen så jeg så hjælpedrengen pakke sine 2 glas fint ind i grønt silkepapir, præcis som vi havde gjort med alle de andre kunders varer og så svirpede han en grøn papirspose åben og lagde sine glas ned i posen, præcis som vi havde gjort med alle de andre kunders varer.
Så var den handel i orden, præcis som alle de andre kunders :-)

Anton hjælpedreng har en stor plads i mit hjerte, og den dag han ikke gider være hjælpedreng længere, så vil Sommersalget ikke være helt det samme mere.
Måtte den dag lade vente længe på sig.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åhhh Hanne , jeg håber også, at der går mange år, før Hjælpedrengen stopper.

et cetera sagde ...

Den smitter, din kærlighed til hjælpedrengen, Hanne!

lis sagde ...

LIge nu er det vist kun en karriere som down hill-mountainbike rytter i Mols Bjerge der kan true hans fortsatte engagement i Tulipaner og Tomater. På 2. sommersalgsdag stid han jo op kl. 6.00 for at være med fra start

monaelisabeth sagde ...

herlige historier. Det var dog en meget målrettet lille pige. Det kan jeg li' ;o)
hilsen Mona

Hanne ... sagde ...

Det gør jeg også, Anne.

:-), et cetera.

Den karriere tror jeg på Lis, hans kørsel ned ad terasse-trappen og ikke mindst over de hjemmelavede hop er imponerende. Indtil da har han fast arbejde hos mig :-)

Det kan du lige regne med, den pude var solgt, allerede da hun kom ind i haven, monaelisabeth.

Pernille sagde ...

Skøn historie :)

Hanne ... sagde ...

... og han har efterhånden leveret mange, Pernille :-)