tirsdag den 8. januar 2013

Ingen upload

... nu har jeg i flere dage ikke kunnet uploade billeder fra min pc til bloggen, men til gengæld fra nettet og alverdens andre muligheder.
Har andre mon det samme problem?

9 kommentarer:

Sus Kahl sagde ...

Hej
det ved jeg. Du har opbrugt din gratis plads. Jeg har lavet en diy til hvordan du undgår det på min blog. Du må også gerne maile mig så skal jeg gerne hjælpe det tager en lille halv time.
Sus

Laila Neumann sagde ...

ja, jeg fik også problemet her for et par dage siden. har gået og ventet på, at der nok blev opdateret, og at det så faldt på plads, men det gjorde det ikke. en ven har nu hjulpet mig med at oprette Picasa. Men så skal først flytte billedet ind i Picasa, før jeg kan uploade det på bloggen.

Anne-Mette sagde ...

Jeg kommmer bare lige med en "måske-løsning" også... Jeg havde på et tidspunkt samme problem; mit handlede om at jeg brugte explorer og ikke google chrome

(Noget teknisk med opdateringer og at "noget" ikke "snakker sammen"9 - beklager den meget u-tekniske forklaring, men mine øjenlåg bliver så trætte når min søn prøver at forklare :-) )

idehaven sagde ...

Hvis du har Google Crome, kan du gå direkte ind på blogger oppe i menuen og der nemt uploade billederne. Det tog også mig nogen tid at finde ud af det.
Så er jeg fri for omveje som Picasa og andet.
Jeg tror ikke det har noget at gøre med at man har brugt sin gratis plads. Det loft ramte jeg for nogen tid siden og har valgt den lette løsning at betale 17 kr om mdr. for mere plads.

Hilsen Helga

Sus Kahl sagde ...

Hej
Det har noget med om du har brugt din plads af gratis billeder og filer og det står i følgende link
http://support.google.com/picasa/answer/1224181/
jeg har tilgode at få chrome til at rette ind. men det der er "problemet" er at billederne er større end 2048*2048 (hvis du har en google+ profil, som er gratis) eller 800*800 (hvis du ikke har google+ profil)
Sus

TrompetTrut sagde ...

Hej, man får en advarsel hvis man har opbrugt sin plads, så hvis du ikke har fået det, så er det sikkert fordi, at du skal åbne din blog via google chrome. Du kan downloade google chrome gratis, og når du skal på nettet, vælger du google chrome i stedet for f.eks. explorer. Og vupti kan du lægge billeder på igen, på helt almindelig vis :)

Lenn Nielsen sagde ...

Jeg har afprøvet forskellige scenarier og må - hvis du altså IKKE har opbrugt din disk plads - give TrompetTrut ret.
Jeg har bestemt IKKE brugt min disk plads, men kan ikke få lov til at uploade billeder, når jeg bruger Explorer, men har ingen problemer med Chrome...
Ellers må du spørge over kaffen i morgen, så kan vi kigge på det...!

;-)

Hanne ... sagde ...

Tusind tak for jeres hjælp, jeg hælder til Chrome-modellen, for jeg har ikke fået at vide at jeg er ved at løbe tør for plads. Nu skal der så forsøges!

Pernille sagde ...

Jeg har downloaded Windows Live Writer, og skriver mine indlæg der. Jeg har aldrig haft problemer med at oploade billeder, og så er det et langt lettere program at bruge end de få muligheder bloggers egen skrivefunktion har - nærmest et helt skriveprogram.