onsdag den 13. august 2008

A nice cup of tea


Sommersalget gik over al forventning, så allerede nu er jeg ved at bygge lageret op til næste sommer. Især på porcelænsfronten er der halvtomme kasser, så jeg har været på jagt, for at fylde dem op.

De 2 bagerste tekander er Arabia-kander til samme stel fundet i 2 forskellige butikker samme dag. Jeg kunne næsten ikke få armene ned igen og nu håber jeg på, at der dukker en sukkerskål og en fløde/mælkekande op i løbet af året.

Den forreste hører til et norsk stel, som jeg lige har glemt navnet på. Jeg er ret glad for den meget "tynde" blå farve og så den fine struktur på låget og den nederste del af selve kande.

Nu må der laves tehætter, som komplementerer kanderne og sætter dem i perspektiv, så de ikke bli´r for pæææne og keeedelige.

9 kommentarer:

Liselotte sagde ...

De er da bare alt for fede! Alle tre!

Anonym sagde ...

Halløj...det er da den slags the kande min mor har...og jeg har arabias kaffekopper og spisestel i blå...Så hvis du finder en mørkeblå thekande...så sig lige til :-)..og du har en køber

HanneC sagde ...

Det da det de er, Liselotte.
- jeg scanner fremover efter blå thekander, Mette

HanneC sagde ...

Undskyld, Anne, der kom et Mette ind et eller andet sted fra.

et cetera sagde ...

Åh, dén der fornemmelse af kup - den er SÅ fed :-) Der er meget nostalgi i de thekander - samtidigt med at de "holder" 100% i dag også ...

HanneC sagde ...

De holder nemlig, etcetera, men en gang i mellem skal man nogle år på afstand før man kan se det.

Anonym sagde ...

Det er helt i orden :-) navneforvirring er mit speciale ...spørg bare mine børn

Astrid sagde ...

Du er da godt nok god til at gøre nogle fantastiske fund! De er skønne!

HanneC sagde ...

Tak, Astrid.
Jeg har lært mig kunsten at scanne endeløse hylder med meterveis af uinteressant porcelæn, for PLUDSELIG er det der. Alt det jeg er nødt til at have med på sommersalget.