søndag den 10. august 2008

Skolestart


Kan I genkende den? Dette er en camufleret Mayland kalender af den aller mest gængse slags med en dag pr. blad.

Nogle bruger den først og fremmest til et skrive lektier ned i, jeg bruger den til at hjælpe mig med at huske aftaler, møder mm.

Nå, men jeg synes den kalender har så GRIM en forside, at jeg er nødt til at gøre noget ved den. Så fat i bunkerne, klip, sy, stryg, klip igen og vupti en ny forside har set dagens lys.

Så nu er jeg klar til at møde 29 unge, håbe- og forventningsfulde kursister i morgen kl 9 og sammen med dem tage fat på et nyt skoleår med knokkel, brok, grin, bøvl, humor og afsluttende prøver.

Albert er også startet, men på noget helt nyt. Han er nemlig i dag blevet installeret på den efterskole, som skal være hans primære opholdssted frem til sommerferien. Han er glad og forventningsfuld og jeg tror det bli´r SÅ godt, det efterskoleår.

5 kommentarer:

Mette sagde ...

Jeg bliver glad hver gang, at jeg genkender et stykke stof i et af dine skønne projekter! knus Mette

HanneC sagde ...

Tak, Mette. Nu skal kalenderen ud i verden for kl 9:00 træder vi op på podiet sammen.

Anne sagde ...

god arbejdslyst.fin kalender. Hvis Albert bare får et halvt så godt år som min Jeppe lige har afsluttet, bliver det et super duper år..du får et fantastisk menneske hjem igen :-)

HanneC sagde ...

Jeg tror også det bli´r et super år, Anne.

Kirsten sagde ...

Godt nok er det et gammel indlæg - men kunne ikke lade være at kommentere, hvor er det en flot kalender... det kunne måske være, at du kunne hjælpe os, der hvert år får en "grim" en af slagsen... altid en ny farve plastic-omslag... ;-))