tirsdag den 4. november 2008

Dagens udstilling


I sidste week-end bestemte mændene sig for at 4.11. måtte markeres med en særudstil-ling i vort lille yderst lokale stue-galleri.
D
e forsvand ned i musik-stuen i kælderen og der blev snakket, grinet og diskuteret, mens faderens samling af overordentlig obskure lp-plader blev endevendt. Han har en svaghed for plader med politiske taler på, og når en udstilling som denne skal på benene, så er de guld værd.

Søndag kom de nye covers så op og vi holdt en lille fernisering, mens vi snakkede om amerikanske præsidenter og drak lidt cola. Med til historien om den skiftende lp-cover udstilling hører, at man sagtens kan se den ude fra fortovet. Adskillige hundeluftere er set stirre undrende ind ad vinduet, især efter i søndags!

8 kommentarer:

et cetera sagde ...

Super, Hanne - det er så intelligent "skævt" (i forhold til "mainstream-sådan-gør-man-og sådant-hænger-man-på-stuevægge) og der er så megen humor, pædagogik og ren og skær hygge over dét I gjorde dér :-)

HanneC sagde ...

Jeg vil sige, at der bliver snakket meget om vores lp-cover udsmykning når vi har besøg.
- og så er det så sjovt at høre mænnernes snak op igennem gulvbrædderne når de finder frem.

Merete sagde ...

Takk for ideen! Vi har mye tomme vegger, og en mann som elsker sine LPer så høyt at de helst ikke skal stues bort. De spilles jo mer når de står fremme.

HanneC sagde ...

Selv tak, Merete. Ideen er meget nem at gøre efter bare man har en hylde og et godt lp-lager :-)

lis sagde ...

Det ser bare herre-godt ud, rigtig god stil, og vi glæder os til Julemarked ude på Helgenæs. Tænk hvis det gav sig til at sne bare en lille smule ;o)

HanneC sagde ...

Sne ville være vidunderligt, Lis :-)

Astrid sagde ...

Jeg har sagt det før, men jeg er altså ret vild med jeres stue-galleri - og særudstillingen er rigtig fin! Tænk at I har en musikstue i kælderen - misundelsesværdigt! :)

HanneC sagde ...

Musikstuen var i sin tid noget af det som gjorde, at min bedre halvdel var indstillet på at flytte unden for Ringgaden. Det er en decideret herrehybel, med mørke møbler, musikmagasiner i store stabler og plader/cd´ere i enorme mængder.
Særudstillingen er en af de mere corny, kan vi godt bryde sammen og tilstå, Astrid.