lørdag den 7. november 2009

Monty Python-elskende fætreGaver giver vi med glæde og - i al beskedenhed - opfindsomhed i vores familie, for de skal helst være både personlige og overraskende.

Albert fylder 16 i dag og da Per var på gaveindkøb, stod han pludselig overfor den ultimative gave, som han bare vidste, Albert ville blive overrasket over og ville elske: Et boxset med Monty Python komplet. Komplet som i ALLLE tv-afsnit, SAMTLIGE spillefilm, lidt bonusmateriale, en t-shirt med Monty Python-citat OG en oppustelig gummi-papegøje !

Boxen blev købt øjeblikkelig og 2 dage senere købte vi box nr. 2, fordi fætter Frederik, som deler Alberts humor og dermed også elsker Monty Python, har fødselsdag inden længe. Resten af den voksne del af familie blev inviet i indkøbet og vi enedes om, at Frederik skulle have sin box, samtidig med at Albert fik sin... så´n bare for at se dem blive overraskede i kor :-)

Alberts fødselsdag blev holdt i går og han blev ganske rigtigt vildt glad for boxen. Den blev endevendt og nærlæst og Frederik var ved at gå til af ærgrelse: "Det er lige det, der står allerøverst på min ønskeseddel... jeg kan slet ikke sige, hvor jaloux jeg er på dig, Albert" - og det er store ord i Frederiks mund, thi han er den mildeste og mest omsorgsfulde dreng, man kan tænke sig.Så listede vi kassen med box-sættet til Frederik frem og hans øjne glødede, han smilede fra øre til øre og inden længe sad fætrene der med hvert sit boxset og frydede sig.

Så bli´r det ikke meget bedre at være gavegiver :-)

Hvis der nu sidder en Monty Python-elsker, som vil have fingre i denne fantastiske box, så kan vi oplyse at den er indkøbt i TP-musik på Frederiksgade i Århus - og den var sat ned til under ½-pris!

7 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Er det ikke herligt? Tænk, at kunne glæde ungerne sådan ;-)

Anne sagde ...

sidder da helt og får våde øjne...det er så skønt at give gaver..der bare er rigtige :-)

Losarinas mor sagde ...

Hvor er det herligt !!

Margith sagde ...

Tillykke med Albert.
Nu er Jens misundelig :-)

kludemutter sagde ...

Det er dejligt når gaver rammer plet ;)
Yt.

HanneC sagde ...

Det er nemlig noget af det allerbedste, når gaver rammer plet, Kirtsen, Anne, Losarinas mor og Yt.

Tah, Margith, du er da nødt til at sende Jens til Århus,så han kan få sit eget box-set:-)

et cetera sagde ...

Åh, Hanne - meget forsinket tillykke med Albert! - og tak for en dejlig historie. Havde jeg passet min bloglæsning havde Volvo'en været startet med kurs mod Århus, for her findes en noget ældre Phyton-fan - som ville være blevet lige så ellevild med dét boxsæt ...