mandag den 2. november 2009

VariationMine tasker sælger godt, så derfor skal der heldigvis hele tiden laves nye. Min søn undres over at jeg ikke keder mig, når jeg nu laver det samme igen og igen, men det gør jeg jo netop ikke.

Godt nok er en pc-taske en pc-taske, men broderierne, farverne og stofferne er forskellige og jeg synes der er en fin balance mellem den kreative puslen med stoffer og farver og så den mere automatagtige tid ved symaskinerne.

Stramaj-katte er der ikke mange af, så jeg er vældig glad for disse langlemmede, slanke siamesere. Farverne drillede lidt, for udtrykket blev hele tiden for pææænt. Så glæden var stor, da jeg fandt det brune stof med cirklerne på.

- og vi havde en rigtig godt Mus-samtale-aften... nok mere samtale end Mus, så nu er julemarkederne i skabet og syersken skal bare sørge for at fylde lagrene op :-)

Vi kan i øvrigt afsløre, at vi i aftenens løb kom omkring så forskellige emner som læseindlæring i 3. klasse, umodne engelske mejerielever og hvordan man smelter fedtet af en grævling ! Jo, jo, Tulipaner og tomater har top-kvalificerede ansatte, med en bred horisont ;-)

12 kommentarer:

Margith sagde ...

Ej hvor de smukke dine pc-katte.
Hvordan gik det med afsmeltning af fedt på grævlingen?

Losarinas mor sagde ...

Det må man sige ! - et meget alsidigt firma - I kommer aldrig til at kede jer :-)
Har i overvejet Tigersmør ? Hi HI :-)

HanneC sagde ...

De er så fine, ja og grævlinge-fedt-afsmeltningseksperten er hjælpepige 2, Margith. Hun holdt en lang tale om bland andet den lugt der fremkommer når man smelter grævlingefedt !!

Det har du fuldstændig ret i Losarinas mor, humøret er altid højt :-)

Irene sagde ...

Havde jeg ikke lige købt en taske af dig, ville jeg straks have lagt billet ind på denne, for jeg elsker katte:-) Har én kattetaske i forvejen jeg selv har syet af stof fra Italien. Jeg er simpelthen aldrig stødt på broderede katte før:-)

HanneC sagde ...

Ej, altså Irene, havde jeg vidst det havde jeg da vist dem til dig, da du var forbi. Jeg har ganske få broderede katte, men af den mere børnede killinge-slags, katte som dem her, har jeg aldrig set før.

Lappesola sagde ...

Den var virkelig lekker.

Hilsen Sol

Astrid sagde ...

Ov, den er godt nok fin! Din evne til at sætte farver, broderier og mønstre sammen bliver ved med at imponere mig. Jeg kan sagtens forstå det dilemma, du beskriver med kattene, men den er blevet skøn!

Tina sagde ...

Neeeeiii ligner jo min missekat :):):) Super fed taske!!!
Hvad tager du for dem? Jeg nåede slet ikke at læse om den var solgt haha.

Mette sagde ...

Det må jeg siden. Den slags kvalificrede medarbejdere bør absolut honoreres. Hvem der bare havde brug en pc-taske.....

HanneC sagde ...

Tak, Sol :-)

- og også tak til dig, Astrid. Det er lige netop den slags dilemmaer, som både er udfordrende og tidskrævende... jeg elsker dem.

Prisen er 450,- kr, Tina og so far er den ikke solgt :-)

De fik skam også en lille før-julegave, Mette ;-)

Tina sagde ...

Hanne jeg gad skisme godt!!! Men jeg vender tilbage når datteren min HAR været i USA :) Jeg kæmpr lige for at lægge nok til side af en pension, til at hun kan udstyres med tilpas lommepenge derovre ;)
FOr hulen jeg er vild med de tasker. Meget smartere måde at nyde stramajbroderier hvsi man spørger mig ;)

HanneC sagde ...

Du er velkommen, Tina anytime :-)