torsdag den 29. oktober 2009

MedarbejderplejeSom chef i en ansvarlig og fremadstormende virksomhed - fnis - er jeg ganske klar over, at mine gode medarbejdere skal kæles for og vises omsorg og respekt. Derfor er der inkaldt til MUS-samtaler for hhv hjælpepige 1 og 2, samt marketingsassistenten her i hovedsædet fredag aften.

Vi skal afholde et lille planlægningmøde for vores deltagelse i diverse julemarkeder og selvfølgelig MUS-samtalerne, inden vi kaster os over den mere løsslupne del af arrangementet med dejlig mad og drikke.

Hov-hov, vil den listige læser tænke, hvor er hjælpedrengen blevet af? Skal han ikke kæles for og alt det der?

Jo, det skal han da, men marketingsassistenten, som også er hjælpedrengens mor, har via sit almindelige job totalt tjek på al slags lovstof omkring MUS-samtaler, og dybt inde i paragrafferne har hun fundet en lille notits, som friholder hjælpedrenge under 6 år for deltagelse i MUS-samtaler :-)

Mosteren har i stedet indkøbt årets fedeste julekalender til ham og den ankom for et par dage siden helt ovre fra England af. Det er Matthew Rice der er manden bag, og jeg ved, den vil falde i Antons smag, for den dreng har så meget humor. Mosteren selv gnækker med, når hun på halerne af flyene ser navnet på luftfartsselskabet, SantAir.

Det øvrige i kassen er så hjælpedrengens julegaver, som er hhv. en papirkurv og en stak nytårsknallerter alle udsmykket med motiver fra serien Men at work fra Emma Bridgewater. Papirkurven er et udtrykt ønske fra hjælpedrengens side, knallerterne er indkøbt på mosterens eget initiativ, men hun er ganske sikker på, at de vil vække jubel. Han er allerede den lykkelige ejer af en madkasse fra samme serie, og handy-dreng som han er, er han vild med alle rendegraverne mm.. Mostrens yndlings er den fine, grønne Landrover, som minder hende voldsomt om hendes vilde ungdom ;-)

Nåh ja, når mosteren nu skulle betale den horrible fragt, så fyldte hun lige kassen op med et par krus, en kalender, en sparebøsse og nogle voksen-knallerter. Hun er så tilfreds med købene og elsker i øvrigt Emma Bridgewaters ting OG britiske humor.

13 kommentarer:

mette b sagde ...

Du er da en fantastisk omsorgsfuld og ansvarlig leder. Hyg jer til mus og efter :o)

KirstenK sagde ...

Nemlig,god medarbejderpleje lønner sig...hav en hyggelig MUS-aften

HanneC sagde ...

Åh tak, metteb, jeg øver mig og jeg ved det bli´r så hyggeligt.
Vi har kendt hinanden alle 4 i ca. 100 år, så der er altid noget vi liige skal have fulgt op på.

Vi vil gøre vort bedste, KirstenK :-)

Losarinas mor sagde ...

Du er den dejligste leder jeg har hørt om :-)

Anne sagde ...

Godt Hanne :-)

Margith sagde ...

Altså Hanne som du kan hitte tingene:-)

Ulla V. sagde ...

...og jeg holder voldsomt af din humor, Hanne.

Et hit lyder til at være kommet den lange vej fra England. Det er skønt med en moster der kender og respekterer ens ønsker og væsen. :)) (Og med de fragtpriser er man da TVUNGET til at udnytte chancen ;))

Jeg er sikker på, at i vil få en fornøjelig aften. Rigtig god weekend.. :))

HanneC sagde ...

Tak, tak Losarinas Mor og Anne :-)

Jeg har kendt Emma Bridgewater i nogle år, men det er første gang jeg har bestilt derovre fra, Margith. Der er faktisk an del butikker i DK som har hendes skønne ting.

Dyr fragt = Stort, men sjældent indkøb, sådan er det, Ulla.
Gavegivningsglæde tror jeg ligger til familien, for vi gør os alle store antrengelser for at finde det der passer til fx Anton lige nu - og det gør det også sjovt at fine og give gaver.

Kirsten sagde ...

Ville egentlig bare høre hvor man skal sende ansøgningen hen, for at komme i betragtning til en stilling hos dig??? Det lyder da som den hyggeligste MUS nogensinde :-)

HanneC sagde ...

Jeg er da vildt smigret Kirsten og uopfordrede ansøgninger modtages med glæde ;-)

et cetera sagde ...

Ja, du har da en potentiel ansøger mere her ... og alternativt vil jeg gerne ansøge om at få dig som moster? :-D

et cetera sagde ...

- og Hanne, så er jeg helt vild med julehygge-billedet på butikkens netside. Du er en knag til det dér - det er simpelthen bare en æstetisk nydelse, at klikke sig forbi der :-)

HanneC sagde ...

Måske man skulle lave en venteliste til hjælpepige-jobbet etcetera og så skal jeg lige høre om hjælpedrengen vil lukke dig ind i mosterfolden ;-)

- mange tak for billede-rosen etcetera. jeg sender den straks videre til rette vedkommende, nemlig søsteren/marketingsassistenten som er boss for billeder og hjemmeside.