fredag den 23. oktober 2009

Når kameraet er ude...... må man klare sig med andres gode billeder.

Stilheden i indlægsstrømmen skyldes hverken sygdom, dårligdom eller noget andet trælst, jeg har bare travlt og kameraet har hhv været i byen eller uden strøm!

Tjekke min mail gør jeg dog, og i går var der mail fra clothkids som laver dejligt børne - og lidt voksentøj. De har også en lille afdeling med sy-tilbehør og i den fik jeg øje på skråbånd i Liberty-stof!!!

Hvor er det en god ide, for almindeligt skråbånd passer dels ikke i farverne til Liberty-stofferne, dels er de alt for tunge til Tana Lawn-kvaliteteten.

Prisen er ikke afskrækkende, når man ved, hvad der kræves for at lave metervis af egne skråbånd, men selvfølgelig skal man huske portoen. Ikke for det, for jeg kunne snildt fylde en lille pakke med bånd-goodies mm fra clothkids, så portoen slet ikke ville være noget problem ;-)

Så er der sendt en bestilling afsted på knapper, bånd og andet godt. Billeder følger, når pakken lander på mit hungrende bord ;-)

10 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Verden er altså fyldt med fristelser :-)

Ulla V. sagde ...

Oh, Hanne! De er vel nok super smukke.. det skal prøves. :)

Og hvor er det bare perfekt, at din butik er placeret under "de bedste steder på nettet til julegavekøb" i Boligliv! Det fortjener du til fulde. :))

Hav en rigtig god weekend...

HanneC sagde ...

DET er den Losarinas mor, og af og til må man bare give efter :-)

Første betsilling er sendt afsted herfra, Ulla.
Hvor er det sødt af dig at skrive... og det giver bonus sådan at blive set i BoligLiv. Der er røget pakker afsted hver dag, siden bladet udkom... dejligt !

lis sagde ...

Uha, som de da er lækre, de fandt da vist nærmest vej til dit klippe/sybord helt af sig. Og det var da godt at der nu kom et nyt indlæg :-)

HanneC sagde ...

Enig og enig, Lis ;-)

Mette sagde ...

Tak for tippet!

HanneC sagde ...

Velbekomme Mette - og rigtig god lørdag :-)

et cetera sagde ...

Hanne, at du ikke skammer dig ;-) Du har fået mig "på stoffer" (altså, i dén forstand at jeg nyder díne beskrivelser og billeder af samme - intenst ...)

- og er du forresten klar over, at det er sket mere end én gang, at man bliver stoppet her i det nordjyske, med en tulipanogtomater-kreation over skuldren - og spurgt hvor sådan en speciel og dejlig taske stammer fra - jeg tager snart fotokopier af dit visitkort og deler ud!

HanneC sagde ...

Sorry etcetera, det var slet ikke meningen at du skulle blive stof-afhængig :-)
Det kan være jeg skal smide et par visitkort med, når jeg sælger en taske? Du får en lille stak næste gang vi ses ;-)

Smilerynker.dk sagde ...

Hvor er det lækkert!!