torsdag den 15. oktober 2009

Biller og fiskVi ilede ud i gårsdagens høje solskin for at få taget billeder af de seneste frembringelser.

Det er ikke let at finde broderede drengemotiver, så jeg sætter af og til mine brodeuser på sagen og billerne her er så drengede som noget kan være. Masser af farver, følehorn, ben og underlige gevækster, som nok kan tiltale en rask dreng.

Resten af stofferne stammer dels fra et par gamle herreskjorter, dels fra min retrobunke og så er der også lidt nyt, som stoffet med guldfisk i poser!

Fotosessionen foregik på Helgenæs, og der bor der jo som bekendt en hjælpedreng ved navn Anton. Han havde fået besked på, at han IKKE skulle være fotomodel i går, men det var altså meget svært at holde sig væk, alt for svært. Hvis man ser godt efter, kan man se at tæppet ligesom buler ud og at der stikker et par nissetribede sokker ud forneden. Det er hjælpedrengen som på ægte nisse-maner sneg sig med på billedet alligevel. Den dreng er ubetalelig :-)

- og rigtig velkommen til jer som kikker indenfor efter at have set os i BoligLiv :-)

4 kommentarer:

cecilie-design sagde ...

Nydelig teppe!

PUK sagde ...

Hej Hanne
Hvor er det nogle skønne ting du laver. Må jeg være så fri at spørge, om du kan leve af "Tulipaner og tomater"? Hvis du vil svare mig på mail, er du mere end velkommen:
pukhyllested@gmail.com
Mange venlige hilsner Puk

HanneC sagde ...

Tak, tak cecilie-design og Puk.

junopigen sagde ...

ihhhee altså. Jeg fortryder da bare mere og mere at jeg ikke lige nåede dit sensommermarked i Nørresundby. Du har simpelthen så mange flotte ting her på din side. Det kribler i mine fingre for at selv komme igang med symaskinen. Nå, men du kommer måske forbi igen når det bliver forår. :o) God søndag aften til dig.