torsdag den 8. oktober 2009

Så kom vi så vidt...... var min farmors faste vending, når noget var færdigt eller noget var blevet gjort.

Kopi-cardi er klippet op foran, med behørig syning over de klippede kanter, og jeg er glad og tilpas med striberne og halskanten... men forkanterne!

Bylder og pest og bakteriologisk undersøgelse, hvor de driller, for jeg vil ha´dem i samme 2x2 rib som ærme- krop- og halskanterne, men de trækker ind i top og bund og det ser do´sk ud!

Måske trevler jeg forkanterne op igen og strikket en rullekant, måske bli´r det en glatstrikningskant m. ombuk, eller måske gi´r jeg ribkanten en chance mere, for jeg har en ide om, at hvis jeg strikker de først hhv sidste 4 masker m. dobbelt garn, så trækker de ikke ind.

Åh, hvor er det træls, for jeg vil ha´den cardi på NU..... siger Hanne 3 år ;-)

8 kommentarer:

Tora sagde ...

Nydelige farger!

Hvis du plukker opp 1 m pr. pinne i front i stedet for 2 m pr. 3 pinner (som er vanlig), så vil ikke kanten dras noe særlig.

Tora.

Losarinas mor sagde ...

Du godeste , hvor er den smukt ! Hvis du er 3 år , så er jeg en 2 årig , der råber; " Jeg vil også ha sådan een " !!!!:-)

Margith sagde ...

Hold da op hvor er den flot, kan godt forstå du vil have den på NU.

Hanne sagde ...

Jeg har gode erfaringer med at hækle en række kædemasker 2-3 masker inde, som jeg så samler op og strikker kan i.
Smuk og glad trøje der kan lyse op i vinterens mørke.

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Kan du ikke lave forkanten lidt laengere end den skal vaere og saa bukke den om og sy. Strik evt. noget glatstrik paa det "overfloedige" stykke. Jeg tror det kan faa det i facon. Held og lykke. Jeg ville ogsaa faa spat!

HanneC sagde ...

Tak Tora, Hanne og Tina omme i London. jeg vidste der sad superstrikkere kalr til at komme med kvalificerede bud på, hvordna jeg redder mine forkanter.

Jeg forstår dig, Losarinas mor. Lad os hyle i Kor :-)

Det er jo det jeg VIL, Margith!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Og saa glemte jeg helt at sige hvor flot jeg synes den er blevet. Det er ikke alle og enhver der kan saette saa mange farver sammen med saa godt et resultat. SMUKT!

HanneC sagde ...

Rødme, rødme, Tina omme i London - og tak :-)