onsdag den 1. september 2010

Fanfare

Afgørelsens time er kommet for vores Hvad er det værd konkurrence  og man må sige, kære læsere, at  I har været flittige til at komme med jeres bud på Katrines samlede look. Tusind tak for det.


Regnestykket ser således ud:
Gul frakke 75, -kr., kjole 5,- kr., housecoat 50,- kr., krus 25,- kr. så den samlede pris er 155,- kr.

Vi er i den heldige situation, at både Kirsten Ehrhorn  og Kate, som kom med det næstsidste bud, begge har gættet rigtigt.
... og chefen kan simpelthen ikke få sig selv til at trække lod mellem de to vindere, så hun bestemmer ganske enevældigt, at de begge har vundet en Tulipaner og tomater-pude ganske efter eget valg.

TILLYKKE de damer, I mailer mig bare, når der dukker en pude op på hjemmesiden, som falder I jeres smag, så skal jeg med stor fornøjelse sende den til jer :-)

Katrine har gjort adskillige butiksejere syregrønne af misundelse, når hun er troppet op i den gule frakke. Den er også et kup af de helt store og fyldt med sytekniske detaljer, som min tilskæringslærer salig Agnete Tygstrup i den grad ville billige, hvilket jeg bestemt også gør.

Vi er lidt i vildrede med årgangen på frakken, for er det en 60´er eller en 70´er model vi har med at gøre? Kan vi se Twiggy for os, mens hun poserer i den eller ej?
Katrine har derfor mailet både Magasin, hvor frakken oprindeligt er købt og den schweitziske producent for at høre, om de kan hjælpe med tidbestemmelsen. Men fantastisk det er den under alle omstændigheder.

4 kommentarer:

Anne sagde ...

Tillykke til de to vindere :-)p

Rikke R sagde ...

Et stort tillykke til de to vinder:-)
Og hvor er det bare nogle fede kups, især jakken men også housekåben...

violykke sagde ...

Tillykke til de 2 heldige eller dygtige :0)

Tulipaner og tomater... sagde ...

Jeg håber, de bli´r glade for deres puder og takker af hele mit chef-hjerte for alle jeres søde kommentarer og gode bud.