tirsdag den 7. august 2012

Atletix og MajestixSelvfølgelig benyttede vi Vadehavsturen til at aflægge et behørigt antal genbrugsbutikker et besøg, og i Toftlund lå Majestix ene, forladt og ubroderet i en kurv med strikkegarn.

Det gjorde han ikke ret længe, for mens Per var oppe i den anden ende af gaden for at se nærmere på brandstationen, sorterede jeg butikkens stramajgarn igennem, så Majestix omgående kunne komme under nålen.

Han er fra 1976 og ovenikøbet trykt i Danmark af Cewec, så jeg tror, han kommer med på messe i Vejle i week-enden.
Så vil jeg flashe ham på Cewecs stand og høre om man skulle være så svineheldig, at der i et fjernt hjørne på lageret skulle ligge en lille uanseelig bunke stramajbunde med fx Asterix, Obelix eller min yndlings-galler Troubadurix på.
Jeg ser en række fantatstiske galler-puder for mig, selv om Per mener, at en mand der er vant til at blive båret frem på skjolde ikke under nogen omstændigheder kan tåle at blive siddet på, så han stemmer for en Majestix-taske i stedet.

Det meste af Majestix er broderet til OL-atletik, og i aften giver jeg himlen over Majestix en sidste omgang. Så kan græsset for hans fødder få en tur i morgen.

5 kommentarer:

Malene sagde ...

Hvor er den skøn!

Ulla Røjkjær sagde ...

Vidunderlig!!!!

Margith sagde ...

Han bliver meget misundelsesværdig :-)krydser fingre for du finder nogle af hans venner.

Pernille sagde ...

Hvor er han skøn. Jeg håber da sandelig der skulle ligge en bunke i et mørke hjørne :)

Hanne ... sagde ...

Nemlig - og tusind tak for pakken, Malene :-)

Du kan tro, jeg havde armene i vejret da jeg fandt ham, Ulla.

Cewec bliver tagte i 3. grads forhør på søndag, Margith.

Det gør jeg skisme osse, Pernille.