onsdag den 15. august 2012

Retro-træer på banen


Chefen jublede ganske utilsløret, da hun i søndags så, at Permin nu er gået i gang med at relancere nogle af Eva Rosenstands mange retro-broderier. Chefen har nemlig gjort opmærksom på det store uopfyldte retro-behov blandt brodøser på de sidste mange messer, så hun smilede fra øre til øre, da hun så, at hendes endeløse tale havde givet pote.

Ingen tvivl om at Fru Rosenstand i 60´erne og 70´erne var den, der havde mest gang i de "moderne" broderier, og de gamle kataloger er guldgruber af inspiration. Derfor glæder det mit retro-brodøse hjerte, at skatkammeret er blevet åbnet og at Fugle-i-træ-serien nu bliver genudgivet.
Rygtet siger, at der også er en re-run af deres små tykke nisser på vej :-)

5 kommentarer:

Sine sagde ...

Wauw - måske jeg skulle lære at brodere så. Synes de er så skønne de træer.

Hanne ... sagde ...

Det synes jeg absolut du skulle, Sine. Korssting er ikke svære og træerne er to die for :-)

Anne sagde ...

De fire smukke træer hænger hjemme hos min mor...jeg nyder synet af dem, hvergang jeg er på besøg hos hende...dejligt at de nu igen kan købes :)

Anne Dorthe sagde ...

Fantastisk! Jeg har fundet og købt tre af dem i genbrugen, og fået super meget opmærksomhed på dem. Jeg linker til dig på min blog, da jeg ved at mange er interesseret i lige disse broderier.
God dag Miss AD

Hanne ... sagde ...

Ja, det er de dejligste træer, man kan tænke sig, Anne.

Jeg har også fået masser af henvendelser, de få gange jeg har fundet og brugt træerne, Anne Dorthe, så rigtig fint me det link til ale de træhungrende :-)